zondag 10 januari 2010

Het bekijken waard, deel 2

Ik heb maar weer een logje gemaakt over filmpjes of Youtubers die ik het bekijken waard vind. Ik heb best veel abonnementen op Youtube en sommige mensen zijn zo geweldig goed maar omdat het aanbod zo enorm is krijgt niet iedereen de aandacht die hij of zij imho verdient. Daarnaast ben ik gewoon gek op Youtube filmpjes.


Dit keer wil ik jullie wat filmpjes laten zien van "LetzMakeup".
De dame achter LetzMakeup heet Siobhán McDonnell. Soms maakt ze foto-tutorials maar vaak ook gefilmde tutorials. Als je haar filmpje hoort: dat Ierse accent van haar is geweldig! Niet alleen leuk om naar te kijken maar dus ook leuk om naar te luisteren. Ze heeft, voor zover ik weet, geen eigen website of blog maar wel een MySpace account. Als je een website of blog van haar kent of tegen bent gekomen dan zou ik het erg leuk vinden als je dat even in een reactie op deze blog laat weten.

Ik weet niet precies waarom maar de plaatjes van haar filmpjes spraken me nooit zo aan. Ze heeft een hoop filmpjes gemaakt waarbij ze niet zoveel met knallende kleuren werkt en de foto's zijn ook nog eens bleker dan de kleuren in het filmpje zelf en die zag ik als eerste waardoor ik het een beetje saai vond (jullie weten ondertussen toch wel dat ik hou van kleurtjes he? ;) ) maar nu ik wat meer van haar filmpjes heb bekeken weet ik dat haar looks juist heel mooi en toch draagbaar zijn. Hier een mooi voorbeeldje:


Toen ik meer van haar filmpjes ging bekijken kwam ik ook andere looks van haar tegen die supermooi en wederom heel erg goed draagbaar voor overdag vind, deze "Intense, Cool toned Green Smoked Eyes" look vind ik bijvoorbeeld heel erg mooi:


Een iets meer heavy look die ik zelf waarschijnlijk zou bewaren voor een feestje of voor kerst is bijvoorbeeld haar "Autumn Drama" look. Je kan hem natuurlijk ook iets meer ingetogen houden (iets minder uitblenden en geen nepwimpers gebruiken) om wel overdag te dragen. Maargoed, deze look: fantastisch! Dat goud in combinatie met het rood is zoooo mooi. Check it out:


En ze heeft ook wat gave Halloween tutorials gemaakt zoals bijvoorbeeld deze creepy "Freaky Halloween Clowns Face" look:


Al met al is dit echt iemand waar je je op mag abonneren op Youtube, ze maakt enorm mooie tutorials. Maar ze heeft ook leuke filmpjes gemaakt over de huidige trends, leuke hauls over producten waar zij helemaal enthousiast over is en ik kwam laatst ook een filmpje tegen met allemaal tips over hoe je je makeup het best op kan bergen. Ok laten we eerlijk zijn: die filmpjes hebben we wel vaker gezien. Maar toch vind ik haar zeker iemand die meer youtube bekendheid zou mogen genieten want ze is een fantastische Makeup Artist.

edit: Oh en dan nog een reden waarom deze filmpjes het bekijken en beluisteren waard zijn; vaak gebruikt ze schitterende muziek op de achtergrond of bij het begin en einde van het filmpje, zoals bijvoorbeeld bij "Autumn Drama". Waar ik me wel eens aan kan storen is dat sommige users hele harde knalmuziek bij hun filmpjes gebruiken. Ik vond het dus erg leuk om te horen dat zij een soort Tolkien achtig muziekje er bij had gezet :D

4 opmerkingen:

 1. Ik vind het eerste filmpje echt heel erg gaaf! Echt geweldig zo'n look!

  En die evil clown, love it! perfect voor carnaval!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat een geweldige Ierse mevrouw is dat!
  En inderdaad, die muziekjes! :D Viel mij ook op <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja ik ben zelf ook best fan van haar. Wat ik ook leuk vind is dat ze bijna altijd reageert op youtube comments. Onder andere daardoor en door haar houding in de filmpjes vind ik haar erg sympatiek :D

  BeantwoordenVerwijderen