donderdag 21 januari 2010

Essence "Fashionista" collectie van april 2010

Er is weer een nieuwe Essence collectie bekendgemaakt bij PinkMelon. De februari/maart collectie had ik jullie *hier* al laten zien en nou is de volgende aan de beurt. Echter viel me op dat het niet allemaal nieuw is, volgens mij zitten er behoorlijk wat producten tussen die Essence al had uitgebracht. Maar dat mag de pret niet drukken ;)

In maart/april komt dus een collectie genaamd "Fashionista". In de "Cute As Hell" collectie waren verschillende kleurtjes te zien die een beetje zachter waren. Schattig maar toch ook sprekend. In deze nieuwere collectie zien we meer harde kleuren die van zichzelf al bijna een fashion statement zijn ;)

Uiteraard komt Essence weer met oogschaduw, deze oogschaduw kost €1,55. Overigens zijn de gele oogschaduw ("Hot Spot") en ik denk de lichtpaarse oogschaduw ("Go Glam"), niet nieuw. Deze oogschaduws zitten ook al in het assortiment.
De andere 2 kleuren ("Big Bang" en "Freestyle") zijn volgens mij wel nieuw.


Daarbij past weer een mascara, het zijn gekleurde mascara's en als ik me niet vergis zitten deze ook al in het vaste assortiment. Een leuke toevoeging dus maar niet heel bijzonder omdat hij al verkrijgbaar is. Deze mascara kost €1,95


En natuurlijk is er weer een glossje. Deze lipgloss is ook een "lip maximizer". Mijn ervaring met maximizers tot nu toe, is dat het meestal een beetje een tintelend gevoel geeft door een soort minty spulletje. Maar wie weet, we gaan het proberen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: €1,95
Essence heeft al wel een lip maximizer in het assortiment maar deze verpakkingen zijn wel nieuw, volgens mij zit er namelijk aan deze lipgloss wel een kleurtje terwijl de bestaande Lip Maximizer van Essence doorzichtig is.


En er zijn weer nieuwe lakjes! Echter zitten er wederom 2 bestaande lakjes bij en 2 nieuwe. De rode en rose kleur ("So Glamourous" en "VIP Appeal") staan al in de schappen. De paase en gele lakjes zijn volgens mij nieuw ("Breakthrough" en "Sundancer").
Ik draag nooit geel maar ik ben wel heel benieuwd naar dit lakje, zou deze goed dekken? Deze lakjes kosten €1,25


Vanwege het thema "Fashionista" zitten er dit keer andere goodies bij deze collectie, namelijk armbandjes en elastiekjes. De armbandjes zijn wel schattig en kosten maar €1,75.


De elastiekjes hadden van mij niet zo gehoeven maar ach, ze kosten maar €1,45 en ze zijn wel leuk.


Wat vinden jullie van deze collectie? Ik vind hem wel leuker dan "Cute As Hell" maar heel erg jammer dat de helft van de producten al bestaand zijn. Daardoor zijn het natuurlijk meteen geen limited editions meer. De kleurkeuzes vind ik wel logisch: tegen die tijd is het hopelijk weer een beetje lente aan het worden en daar horen knallende kleurtjes bij, toch? Zijn er bepaalde items waarvoor jij naar de winkel zal gaan?

4 opmerkingen:

 1. Er zit niks bij wat me aanspreekt eigenlijk. Ik heb al veel collecties overgeslagen van Essence en Catrice de laatste tijd, ook de komende spreken me niet aan... Alleen Nude Sensation. Dat is eigenlijk best een goede reden om me daarbij niet in te houden. Ik vond het absurd om er zoveel van te kopen, maar eigenlijk mag het best haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh die oogschaduw kleurtjes zijn wel leuk! Ik hoop dat ze goed gepigmenteerd zijn, zal er eensnaar kijken als ik in de stad ben :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Annigje: nude sensation doet mij juist niet zo veel haha, smaken verschillen ;) Overigens doet deze collectie me gewoon niet zo veel omdat er weinig limited editions bij zitten. Maarja, hierna komt vast weer meer of anders leuks ;)

  @ Sistyria: ja die oogschaduws zijn wel schattig, al vind ik de oogschaduw die ik tot nu toe heb van Essence niet heel bijzonder. Het is zeer goedkoop maar de pigmentatie is niet briljant.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die blauwe oogschaduw springt er voor mij alleen uit. Ziet er wel heel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen