donderdag 7 januari 2010

Catrice "Pastel Delight" collectie maart/april

Over een tijdje komt Catrice weer met een nieuwe collectie genaamd "Pastel Delight". Lijkt me logisch wat voor kleuren er bij deze naam passen. ;)
Ik moet eerlijk zeggen dat dit soort collecties me niet zo aanspreken maar ik vind het gewoon leuk om te laten weten wat er aan gaat komen. Wederom vond ik deze collectie op Pinkmelon.

De collectie heet dus Pastel Delight en zal rond Maart/April uit gaan komen. Met deze kleuren kan je een lichte en vrolijke look maken voor de zomer die er hopelijk tegen die tijd al aan zit te komen.
Ik heb de prijzen ook er bij gezet maar hou in je achterhoofd dat dit een richtprijs is, het staat dus niet voor 100% vast dat je dit er ook voor zal moeten betalen.

Als eerste zit er natuurlijk weer een oogschaduw bij (€3,49), dit keer twee verschillende trio's oogschaduw met lichte kleuren:


Ook brengt Catrice een oogschaduwkwast uit (€1,99) met op het andere uiteinde een applicator. Persoonlijk ben ik benieuwd naar de kwast en vind ik het een beetje jammer dat er een applicator bij zit, daar hadden ze best iets anders voor kunnen verzinnen. Als ze hier nou bijvoorbeeld een blush brush ofzo bij hadden gedaan dan had ik vooraan in de rij gestaan om hem te kopen.


Bij de blauwe en paarse oogschaduw trio brengt Catrice een mooie eyeliner (€2,29) uit in bijpassende kleuren:


En natuurlijk iets voor bijpassende lippen, 3 kleuren lipstick (€3,49) in rose, lila en voilet in een mooie pastelkleurige houder:


En Catrice komt weer met een Multicolour Rouge. (€3,49) Ze hebben hier al 2 versies van in hun vaste assortiment zitten, die zijn erg prettig in gebruik. Maar als ik de heftige kleuren op dit plaatje zie dan ben ik wel heel benieuwd naar hoe hij op het gezicht overkomt. Hier ga ik zeker even naar kijken:


En last but not least: nagellak!


Wat vinden jullie van deze collectie? Zou je er bepaalde producten van willen kopen?

5 opmerkingen:

 1. Ik heb het bekeken en het spreekt me gewoon niet aan! Die blush vind ik ook heeel vreemd en de oogschaduwkleuren zijn gewoon echt niet mooi! Ben wel benieuwd naar de oogschaduwkwast

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de rouge erg mooi, die zou ik best wel willen hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind het wel veel weg hebben van die van Essence, beetje de 'volwassen' pastel versie. Ik heb ook niet zo veel met dit soort collecties. Die eyeliners vind ik nog wel het proberen waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een super kleuren weer :D Ik denk dat ik er wel een aantal ga proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind vooral de paarse eyeliner erg mooi. Voor de rest is het niet echt wat voor mij. Ben niet zo van de pastel.

  BeantwoordenVerwijderen