zondag 24 januari 2010

"In De Watten" spullen zijn binnen!

YAAAAAAAY HET IS BINNEN!

Eindelijk is het dan zo ver, mijn "In De Watten" producten zijn binnen. In december heb ik met een grouporder meegedaan maar helaas helaas; het pakketje was kwijtgeraakt in de post. Dikke vette pech. Waarschijnlijk loopt er nu ergens een heel lekker ruikende postbode rond.
Maar Caroline heeft de order opnieuw verzonden en vandaag werd mijn pakketje afgeleverd. Ik had nog niet zo veel spullen besteld omdat ik niks er van ken en dan probeer ik de textuur en werking liever eerst een keer voordat ik meteen verschillende varianten bestel.

Ik bestelde deze producten:De aankomende dagen ga ik ze zeer zeker proberen en zodra ik een goed beeld heb van de producten, en wat het doet voor mij huid, ga ik reviews posten. Als je dus benieuwd bent naar deze producten van "In De Watten" dan moet je zeker nog eens terug komen om wat reviews te lezen.
Ken je de producten van "In De Watten"? En wat vind jij er van? Wat zijn volgens jou de absolute aanraders?

4 opmerkingen:

 1. De producten zien er heel schattig en heerlijk uit. Ik wil er dolgraag een keer bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb veel over IDW gelezen, maar nog niks besteld. Meestal koop ik badspulletjes en bodylotion bij the secret garden, maar ik ben ook heel benieuwd naar IDW. De soy wax melts wil ik zowieso eens gaan bestellen bij IDW want ze heeft heel veel verschillende i.c.m. nog wat lekkere spulletjes maar daarvoor wacht ik jouw reviews even af.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb gisteren ook mijn bestelling binnengekregen dus we kunnen het samen ontdekken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Annigje: ze heeft zulke leuke spullen, en het ruikt allemaal goddelijk. Ben benieuwd of jij nog eens gaat bestellen :)

  @ Deb: ik heb al een review klaar staan, die komt een dezer dagen online.

  @ Hanne: leuk, ik las het net op je blog. Krijgen we nog reviews te lezen?

  BeantwoordenVerwijderen