zaterdag 23 januari 2010

NOTD, paars met Essence glitterstreepjes

Een nieuwe NOTD en een review van Essence "Multiglitter Tip Painter".Voor deze NOTD heb ik eerst Gosh "Purple Heart" aangebracht. Dit is een hele fijne en mooie nagellak waar ik al eerder een review over heb geschreven. Die kan je *hier* vinden.

Laatst heb ik de "Multiglitter Tip Painter" gekocht maar ik vind het zelf niet zo mooi om de bovenkant van je nagel in een andere kleur te lakken. Maar deze lak heeft een superdun kwastje waarmee je ook andere dingen kan doen dus ik heb schuine streepjes aangebracht met deze lak.
Hier is een foto te zien bij buitenlicht. Je ziet dat er best veel glitters in zitten wat een leuk effect geeft.Hier is ook nog een closup met flits, daarop zie je de glitters nog iets beter.Ik vind het een leuk effect geven en door het smalle kwastje kan je erg precies aanbrengen. De lak vroogt vrij snel, binnen enkele minuten kan je al weer wat doen dus dat is ook wel prettig. En de prijs is prima, ik weet niet meer exact hoeveel deze tip painter kost maar veel is het niet, volgens mij minder dan 3 euro.
Leuk toch?

11 opmerkingen:

 1. Heel leuk. Ik vind wat jij gedaan hebt ook leuker dan zo'n tip in glitters.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gedaan en heel netjes ook! Ik ga ook eens kijken voor die tip painter. Dat lijkt mij ook wel wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank jullie wel, dit is een leuk extraatje, toch? Als je nou meteen de eerste dag een chip of foutje hebt in je nagellak dan kan je met zulke streepjes dat ook leuk wegwerken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waar koop je nou die nailart fruits???

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ anoniem: Die staan niet in dit artikel dus ik begrijp niet helemaal dat je dat nou hier neerzet maar om toch antwoord te geven op je vraag: die zijn niet in nederland te koop.

  BeantwoordenVerwijderen