vrijdag 8 januari 2010

NOTD Gosh Green Hawaii

Ik had deze lak al een tijd op het oog en tijdens de kortingsactie heb ik hem toch maar meegenomen. Hij is namelijk wel erg knalgroen naar mijn smaak en de glitters die er in zitten spraken me ook niet zo aan. Maargoed met 50% korting kan je zoiets niet laten liggen he?Ik vind het een hele leuke lak waar best leuke variaties mee te maken zijn. Hij is knalgroen met verschillende kleuren (wit, lichtblauw, rood) glitters er in. Wat me opviel is dat hij niet heel sterk dekt. Met 2 laagjes zie ik nog steeds de witte randjes van mijn nagels er doorheen. Maar de lak is zo knallend dat dat niet heel erg opvalt.
Ook droogt hij vrij snel, dat is wel een groot voordeel. Binnen 5 minuten is een laagje zeker droog.

Vandaag zie ik wel dat er wat stukjes aan mijn nagellak af is, na 2 dagen zit hij er dus niet meer zo strak op maar al met al best een leuk vrolijk kleurtje om te hebben. Hij kost tussen de 6 en 7 euro (de precieze prijs weet ik niet meer)

8 opmerkingen:

 1. Ik vind hem best cool! Maar ik zou hem dan eerder in de zomer dragen. Gaaf voor op je teennagels bij leuke zomerslippertjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh my, wat een lekker heftig kleurtje! Doet me denken aan de zomer,...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh daar heb ik zo vaak mee in mijn handen gestaan! Maar nog nooit gekocht. Ik vind hem heel tof! Inderdaad leuk op teennagels.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker zomers! Ik houd alleen niet zo van groen én niet van glitters, dus ik zou hem zelf niet dragen. Maar ik vind het wel leuk om bij iemand anders te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh die heb ik ook en ik vind het zo'n geweldig kleurtje. Tis ook leuk om ergens subtiel overheen te doen. Deed het laatst over zwart, zag er raar maar ook weer leuk uit ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf kleurtje!Moet meteen aan vakantie en mojito's denken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha ja het is erg vrolijk groen. Hij is inderdaad heel zomers :D

  @ Maud: daar had ik ook al aan zitten denken! Op zwart wordt hij veel donkerder, lijkt me erg mooi :D

  Overigens moet je onder deze lak écht een basecoat dragen, anders hou je een groenig laagje op je nagels over heb ik gemerkt, grrr.

  BeantwoordenVerwijderen