dinsdag 5 januari 2010

Swatch & review: Catrice Multi-colour Rouge


Ik had deze blush al een tijdje maar ik gebruikte hem nooit zo, toen ik hem eenmaal wel ging gebruiken liet ik hem uit mn handen glippen... Adieu rouge. *zucht*
Dus ik heb nieuwe gekocht en dit keer maar meteen allebei de versies, de bruine die "Pacific Beauty" heet, en de rose die de naam "Riviera Rose" draagt.Allebei deze blushes vind ik erg prettig in gebruik, je kan natuurlijk met een beetje goed mikwerk alleen de lichtste of alleen de donkerste kleuren gebruiken maar vaak ga ik gewoon over het gehele vlak heen met mijn kwast en daarmee geeft hij een hele mooie kleur af. Je ken deze kleuren heel erg goed opbouwen wat ik zelf erg fijn vind.De bruine kleur gebruik ik het liefst om een beetje te contouren en de rose om een gezonder kleurtje te krijgen. Ik heb echt wel genoeg van de opmerking "goh, je ziet zo bleek, ben je ziek?". ;)
Op de swatch heb ik de rose aan de linkerkant zitten, de bruine rechts. In tegenstelling tot het plaatje hier boven, daar moet ik de volgende keer aan denken haha.Deze blushes kosten nog geen 3 euro per stuk dus voor het geld hoef je het niet te laten en ik vind ze erg prettig in gebruik en gebruik ze dagelijks. Wat mij betreft echt een aanrader.

7 opmerkingen:

 1. Ik zie ze vaak liggen, ben altijd nieuwsgierig, maar koop ze nooit. Waarschijnlijk omdat de verpakking me niet zo aanspreekt haha. Die roze lijkt me wel mooi. De lichte kan ik dan misschien wel als highlight op m'n jukkies gebruiken? Maar dan moet je inderdaad goed kunnen mikken, dus dat vind ik maar lastig. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind je de glimmertjes in de bruin niet TE voor contouring? Ik heb er al eens naar gekeken, maar ik tijfelde.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleuren! Hebben ze hier niet, maar ga ze wel onthouden, altijd handig erbij te hebben. De kleuren bij elkaar lijken wat op mijn Dior doosje, zitten ook wel iets glimmers in maar dat zie je niet als je het als blush gebruikt, hooguit een glans.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb de lichtste! Alleen ik vind 'm net iets te shimmery voor overdag..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik weet dat het een tikfoutje is, maar ik moest stiekem lachen om "Je ken deze kleuren heel goed opbouwen..". Ik kreeg er nl meteen Samantha uit Utreg associaties mee, hihihi. Ik ben erg fan van Catrice's Minerale blushes, deze ken ik eigenlijk niet. Zal eens een keer snuffelen bij de grotere Kruidvats.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb deze in de bruine variant en ik vind hem super - zeker als je naar de prijs kijkt! Ik heb niet echt last van de glimmer moet ik zeggen - het is meer een subtiel glansje dan chunky glitters.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een hoop reacties, leuk!

  @ Annigje: ik denk dat die rose je zeker goed zou staan.

  @ Jehanne: nee dat valt mee, zoals al door de andere dames werd gezegd zit er geen grote glitter in, het is meer een subtiele shimmer.

  @ Caroline: ja klopt, deze is een beetje als die van Dior, maarja net zoals in de prijs zit in de kwaliteit wel een tikkie verschil ;)

  @ marjolein: dat kan natuurlijk, hij heeft wel een beetje een shimmer maar ik vind zelf dat die niet te opvallend is. Maar het is een persoonlijke smaak natuurlijk. :)

  @ Meyke: hahaha lol. Nou ut is eg een heule mooje roesje hoor!

  @ Wendy: vind ik ook, die glitter komt amper naar voren, gelukkig!

  BeantwoordenVerwijderen