woensdag 27 januari 2010

Gosh Soft 'n Shine "Aubergine"


Ik heb hier een heel aantal Soft 'n Shines liggen en het leek me wel leuk om er een aantal swatches van te laten zien. Ik maak er behoorlijk wat foto's van dus ik die 1 Soft 'n Shine per keer, anders krijg je echt een superlange blog en dat vind ik niet zo handig en onoverzichtelijk.

Soft 'n Shines zijn lipbalms van Gosh die een kleurtje hebben. Ze verzorgen je lippen goed maar geven dus ook een tintje, de een meer sheer dan de ander. Ze zijn verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren dus er is voor iedereen wel wat leuks te vinden. Ze kosten volgens mij €8,50 of iets in die richting.

Hier is ook een swatch op mijn hand te zien, dit geeft soms beter dan op je lippen weer hoe de kleur is omdat je lippen vaak al een beetje getint zijn. Hier kan je goed kan zien dat er ook glitters in zitten. Iets wat voor mij niet zo nodig was geweest maar ach, het is niet echt storend.Overigens is dit is een van de donkerste Soft 'n Shines. De rest is lichter van kleur en ze hebben ook niet allemaal glitters.
Eerst maar even een foto zonder en dan met lipbalm zodat je het verschil goed kan zien.

Niks:


Gosh Soft 'n Shine "Aubergine"

8 opmerkingen:

 1. Soft 'n Shine vind ik echt heel fijn. Ik heb er drie liggen, soft touch, perfect plum en volgens mij sweetheart.
  Deze heeft mooie shimmers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja die zijn mooi, al ken ik perfect plum niet. Mocha is ook mooi! (komt nog een review/swatch van ;) )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er ook een paar, superfijne lipbalms! Verzorgend en een kleurtje en de "heftige" kleuren zijn mooi sheer op je lippen. Ik heb geloof ik: Antique Gold, Soft Touch, Mocha, Irony en Sweetheart. Niet allemaal hebben ze glitter eh?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb er (nog) geen. Ik vind deze erg mooi en de subtiele glitters ook. Hij oogt veel donkerder dan hij in feite is op je lippen. Wat kosten deze lipbalms eigenlijk?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Soft 'n Shines zijn heel fijn en mooi!

  Ik heb Perfect Plum en die is echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Meyke: je hebt een hoop kleuren die ik niet heb, nog bepaalde favorietjes er bij?

  @ Deb: zeker een aanrader. De lipbalms kosten rond de €8,50 volgens mij. Ik heb het ook even in de blog aangepast ;)

  @ Menie: perfect plum ga ik binnenkort bekijken, weet zo niet welke kleur dat is maar veel mensen blijken die te hebben dus nou ben ik heel nieuwsgierig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Drus: Ik ben geen superfan van bruin, dus Mocha gebruik ik niet zo vaak, maar de rest ben ik erg over te spreken. Irony (oranje) moet je trouwens ook net zin in hebben..

  Denk dat Soft Touch en Antique Gold wel mijn 2 favo's zijn.

  BeantwoordenVerwijderen