vrijdag 22 januari 2010

Lush "Li'l Lush Pud" Bruisbal

Deze bruisbal vond ik op het plaatje zo schattig dat ik hem graag wilde proberen. Kerst was geweest dus ik vond dat hij nu wel op mocht. Ik had de omschrijving op dat moment nog niet gelezen maar dit zegt Lush er over:

Helende aloë tegen burn outs en vermoeidheid, rozen absolute als anti depressivum, kruidnagel tegen misselijkheid, benzoë om een vermoeide huid te verzorgen. Wij slaan hier een voorraadje van in, want niet alleen tijdens de Kerstdagen laten we ons wel eens iets te veel gaan.Ik heb de hele ballistic in 1 keer in het water gemikt en de geur die vrijkwam was wat kruidig, een beetje zoete kaneel met nog iets. Op dat moment vond ik de geur niet slecht, eigenlijk best lekker.
Hij bruist vrij snel op en maakt je badwater... licht bruin! Sorry maar licht bruin is nog smeriger dan het gele tintje van "Vanilla Fountain", ieuw!! Ook bleef die kleur in mn badrand hangen dus dat was een beetje jammer.
Voor mijn huid deed deze bruisbal niks, ik moest me absoluut nog even insmeren want anders hield ik een hele trekkerige huid.Toen ik later de badkamer weer in liep hing de geur er nog steeds, maar toen vond ik hem eigenlijk helemaal niet zo lekker, dat was dus een beetje jammer. De geur is me snel tegen gaan staan en nu vind ik hem veel te overheersend.
Deze bruisbal kost €3,50 dus dat valt mee. Als de geur je aanstaat is hij zeker leuk maar ik geloof dat ik echt een beetje begin te "ontlushen" want ik vind het eigenlijk allemaal te duur voor wat je er aan producten voor terug krijgt. :(

7 opmerkingen:

 1. Hij ziet er wel heerlijk uit! als ik niet zou weten dat het een bad bruisbal was, zou ik hem zo opeten ;-) Jammer dat dit product van Lush je ook tegenviel. De kleur is inderdaad niet fris, stom dat ze daar niet overna denken. Lichtbruin geeft toch associaties of je wil of niet.
  Voelde je huid erna wel lekker verzorgd aan ? M.a.w. wat doet die bruisbal voor je huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dat ben ik inderdaad vergeten te melden, voor mijn huid deed deze bruisbal niks, ik moest echt smeren nadat ik in bad had gezeten anders bleef mijn huid trekkerig. Zonde he?
  Heb het ook nog maar even in de review er bij gezet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vies he? Het water zag er bij mij ook echt niet uit en de geur vond ik ook niet bijzonder :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb helemaal niets met Lush. Ik heb een keer een zeep gehad, daar kreeg ik en trekkerige huid van en ik vond hem niet bijzonder en dus veel te duur. Alleen al als ik langs die winkel loop word ik al niet goed, die lucht!
  Maar kruidnagel en zoetige kaneel klinkt wel heel lekker! En balen dat het aan de badrand blijft zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I love Lush ! Maar deze ballistic is ook niet mijn favoriete. Nu hou ik zowiezo niet zo van kaneelgeuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hee wat toevallig, ik heb deze net ook gebruikt !!
  ik ben er wel fan van, ik vind het een heerlijke knusse geur. sakura

  BeantwoordenVerwijderen