zondag 3 januari 2010

FOTD, bruinachtig taupe...ish..


Ik kreeg op een ander forum het verzoek om een look te maken met bruin en taupe tinten. Niet iets wat ik zelf meteen uit zou zoeken maar dat is nou juist de uitdaging he? Helaas heb ik echt geen idee meer welke kleuren ik allemaal heb gebruikt van de 88 matte palette... Daarom bij uitzondering alleen foto's en geen uitleg want als ik niet meer weet welke kleuren ik heb gebruikt kan ik ook moeilijk uitleggen wat ik waar heb aangebracht ;)


Ik weet wel dat ik in de binnenste ooghoek de witste tint uit het palette heb aangebracht, maar in de crease zitten zo ongeveer alle bruintinten en nog een beetje rood haha. Dus dit is meer ter inspiratie zodat je je eigen versie kan maken.Ik heb expres de bruine eyeliner pas vanaf de helft van het ooglid aangebracht, zodat het wit in de ooghoek opviel en je daardoor een meer open look krijgt. Daarnaast heb ik "Show Me Volume" mascara gebruikt van Gosh. Een fijne mascara maar ik vind "Flirty Curl" fijner van Gosh.

Hier is een fullface en in de tekst hier boven zitten nog wat linkjes naar meer foto's mocht je die willen zien. Ik heb deze niet gepost omdat het dan wel erg veel beeldmatriaal werd ;)

En als laatste nog een heeeeele serieuze blik (psst, oorbellen zijn van BNdesign):

9 opmerkingen:

 1. Mooooi!! :) En helemaal Joy-proof! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik zo je ogen zie vind ik het prachtig!

  Bij de full face valt het me op dat ik bij jou liever blauw of een andere felle kleur, of iets donkers zie. Dat maakt je ogen heel sprekend.

  Ik vind wel dat je de e/s heel mooi hebt aangebracht. Ik vind het echt erg geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ joy: er komt binnenkort nog een joy-proof look haha.

  @ Annigje: ja dat herken ik wel, ik heb ook liever iets knallends, maarja voor de afwisseling vind ik dit wel leuk.

  @ springlover: dank je wel :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prrrettty! De kleuren lopen heel mooi in elkaar over. Enne....moet je (of Joy) toch eens uitleggen wat je bedoelt met Joy-proof (heb het vaker gelezen)word nu toch wel een beetje nieuwsgierig ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha goede vraag Deb. Met Joy-proof bedoel ik een look die wat rustiger is. Niet zo knallend met kleurtjes, glitter en eyeliner met wing, wat ik toch vrij regelmatig doe en zelf ook mooi vind. Joy vroeg om een look die zij ook zou kunnen/willen dragen en toen zei ik dus dat ik een "Joy-proof" look zou maken. Die term is een beetje blijven hangen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg mooi geblend :) Knalkleuren kan je net zo goed hebben als donkerdere kleuren vind ik zelf :)

  BeantwoordenVerwijderen