vrijdag 19 februari 2010

Sleek paletjes!

Jawel, ik heb ze binnen! Eigenlijk al een tijdje maar er over bloggen kwam er maar niet van doordat de Gosh spullen tussendoor kwamen...
Zoals ik eerder al eens schreef was ik erg enthousiast toen ik las over de oogschaduwpaletten van Sleek. De kwaliteit scheen erg goed te zijn en ze zijn erg goedkoop. Ik zag dat Alice & Jo Havesentials deze paletjes verkochten voor €6,99 per stuk. Ik heb even gewacht (in de hoop dat "Graphite" nog bij hun inde verkoop zou komen, gaat niet meer gebeuren geloof ik :( ) maar ik kon me niet bedwingen en heb "Original", "Safari" en "Storm" gekocht. De verzendkosten waren ook heel erg goed te doen: €4,50 met track & trace.

Het heeft even geduurd maar toen lagen ze opeens bij mij op de mat. Ik heb meteen even uitgebreid foto's gemaakt en ga later ook nog per stuk wat uitgebreider schrijven over deze paletjes. Waarschijnlijk komt er ook nog wel een tutorial mee ;)
Hier een foto met flits:


De foto zonder flits hier onder geeft de kleuren het beste weer. Tot nu toe vind ik de oogschaduw enorm fijn in gebruik en je kan zo veel kanten op met deze paletjes.


Zou je een bepaalde look met een palet willen zien? En willen jullie eigenlijk swatches zien of niet? Ik weet niet of er echt behoefte aan is omdat deze paletten ook op andere blogs al veel geswatcht zijn maar als jullie nog een keer swatches willen zien dan hoor ik het graag :D

9 opmerkingen:

 1. Gave palettes! Toevallig heb ik er vanmorgen nog naar gekeken bij Alice & Jo Havesentials. Ik heb er nog geen gekocht omdat er in de palettes teveel kleuren zitten waarvan ik "denk" dat ik ze toch niet ga gebruiken. Zo vind ik het palette met de paarse ogenschaduw heel mooi, maar wat ik dan weer aanmoet met blauw/turquoise...Ik ben niet zo creatief met het mixen van kleuren want misschien kan blauw wel over paars oid..dus misschien dat ik door jouw looks nog wel overtuigd raak en alsnog ga inslaan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben sowieso benieuwd naar looks met deze palettes aangezien ik nog niet helemaal overtuigd ben of ik ze nu mooi vind of niet :D

  Dus kom maar op, en het maakt mij niet uit in welke kleurcombo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We hebben dezelfde palettes gekozen ;)

  Ze zijn prachtig! Benieuwd naar je looks :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die rechts boven in lijkt me mooi! Jammer dat je Graphite niet meer kon krijgen, lijkt me ook een hele bruikbare.
  Ik ben ook benieuwd naar looks :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi!!
  Ik wil wel graag swatches zien:)


  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi zijn ze he. Ben er zelf ook nog steeds heel tevreden over.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ja, ik zie heel graag wat swatches en wat looks....
  en een kritische review

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Deb: er komen nog looks mee, kan je nog even bekijken of het iets voor jou is ;) Maar soms moet je ook iets kopen met kleuren die buiten je hokje liggen, leuk om nieuwe dingen te proberen :)

  @ Schnuggle: komt zeker nog :D

  @ Annigje: oh grappig dat jij deze ook hebt. Al looks mee gemaakt?

  @ Xibalbasblog: ja ik vind het nog steeds zo klote, te lang getwijfeld en dan is het opeens weg :(

  @ Nail-Gloss & Sakura: prima, dan ga ik binnenkort swatches maken. En ik zal heel streng reviewen ;)

  @ Hanne: ja absoluut!

  @ Cindy: hebben we jouw looks hiermee als eens mogen bewonderen?

  BeantwoordenVerwijderen