zaterdag 13 februari 2010

Bestelling bij Boozyshop; NYX Jumbo Eyeshadow Pencils!

Wow wat is Boozyshop snel!

Afgelopen week mailde ik Boozyshop omdat de Jumbo Eyeshadow Pencils in de kleuren "Milk" en "Black Bean" niet voorradig waren. Ik hoopte dat ze er binnenkort weer zouden zijn. Die zelfde dag kreeg ik al een reactie met goed nieuws: ze waren al weer op voorraad en binnen 3 minuten zou ik kunnen bestellen. Dat deed ik de volgende dag en ik was heel erg benieuwd hoe lang het zou duren voordat ik het binnen had. De volgende dag (!!) lag het al op de mat!

Nu ben ik dus de blije bezitter van Black Bean en Milk en die Jumbo Pencils ben ik al zo vaak in filmpjes tegen gekomen dat ik ze nu echt MOEST proberen. Hiernaast nog even swatches. Ze zijn ook echt niet duur bij Boozyshop: 3,50 per stuk en de verzendkosten zijn laag omdat het in een enveloppe word verzonden. Mocht ik deze weer willen hebben ga ik zeker terug naar hun

Binnenkort zal ik er een look mee posten. Waarschijnlijk koop ik in de toekomst nog wel andere NYX Jumbo Pencils maar deze stonden echt bovenaan mijn verlangslijst. Hebben jullie ook NYX Pencils en welke kleur is jouw favoriet?

6 opmerkingen:

 1. Deze wil ik ook allebei nog! Jammer dat ik ze nog niet heb want ik kan wel een zwarte base gebruiken vanavond. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn echt super tof! Ik heb mezelf helaas voor de rest van de maand een no buy opgelegd maar ze staan op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zelf heb ik de dark brown, black bean en purple. Ik denk er ook aan om Milk te kopen. Volgens mij is deze toch wel erg handig. Ik vind de black bean en dark brown het fijnste. Purple dekt minder goed vind ik en blend wat minder. Verder ben ik heel tevreden over deze potloden en ik ben benieuwd wat jij ervan vindt want ik weet dat je ze al een tijdje wil hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zijn ze echt de moeite? Dan bestel ik ze mss ook even

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben benieuwd wat je er van vindt.
  Ik heb getwijfeld of ik ze laatst zou mee bestellen, maar ik heb het toch maar niet gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Annigje: ja voor jouw piratenlook zou deze erg handig zijn geweest! Tip voor een volgende keer: een zacht kohlpotlood kan ook goed werken als zwarte base :)

  @ Springlover: als je er ooit aan toe komt ( ;) ) dan zeker kopen, ze zijn erg fijn.

  @ Deb: ik vind ze erg fijn, al zijn ze wel behoorlijk vet waardoor ze iets sneller in de crease gaan zitten maar niet heel erg storend, vind ik. Binnenkort inderdaad een look hiermee.

  @ Snowwhiteglamour: vind ik wel. Zeker deze 2 kleuren vind ik een musthave omdat je ze bij iedere kleur oogschaduw kan gebruiken om de boel donkerder of lichter te maken.

  @ Xibalbasblog: ik denk dat ze voor jous soort looks juist ideaal kunnen zijn, zeker black bean. :)

  BeantwoordenVerwijderen