vrijdag 19 maart 2010

Gosh "Holographic" Nail Lacquer


Een tijdje geleden was ik bezig een nieuwe verslaving te kweken: holografische nagellak. China Glaze heeft er een hele collectie van gemaakt en ik vind ze zoooo gaaf. Maar ik ben niet zo weg van online bestellen. Ik weet dat het vreemd klinkt, mensen om mij heen kunnen zich er niks bij voorstellen maar online bestellen houd me toch altijd een beetje tegen om iets te kopen.

Maar toen was ik bij Kruidvat en ik zag dat Gosh ook zo'n nagellak heeft. Yay!
Ik heb hem meteen gekocht en kon niet wachten met smeren, in de avond had ik er eindelijk tijd voor. Vanaf het moment dat ik het aan ging brengen begon mijn enthousiasme te dalen. Wat een vervelende rotlak om aan te brengen! Toen ik laag 1 had aangebracht en deze goed had laten drogen begon ik aan laag 2. En daarmee trok ik een heel deel van laag 1 weer mee waardoor je kale plekken in je nagellak krijgt.
Nou, nogmaals laten drogen dan, wat overigens verbazend snel ging. Binnen enkele minuten was het goed droog. Dus ik begin aan laag 3: precies het zelfde probleem. Ik heb wat afgemopperd op twitter hier over. De foto hiernaast is na 3 (!!!) lagen.
Later ben ik eens op internet gaan rondkijken of dit een bekend probleem is en blijkbaar gebeurt dit iedereen die deze lak gebruikt met een onderlaag. Ik had Trind nagelverharder gebruikt en normaal is dat geen probleem maar hierbij ging het helemaal mis.

Daarna heb ik het nogmaals aangebracht zonder onderlaag en dat ging veeeeeel beter zoals je hier boven kan zien. Ik heb voor deze foto’s 3 laagjes gebruikt. De laagjes bleven beter op elkaar zitten maar je moet niet al te vaak met je kwast over de lak heen gaan want dan lijkt het toch niet helemaal goed op elkaar te pakken.

Maar het goedje droogt ontzettend snel, zonder onderlaag is het redelijk goed aan te brengen en het resultaat in de zon… woooooow mooi!!!! Zo’n lak waarbij ik op een dag te vaak naar mn nagels zit te staren. Maar als je geen schreeuwende behoefte hebt aan een betaalbare holographic lak die je in de winkel kan kopen, dan zou ik deze toch niet aanschaffen.

Ik zag overigens dat bloggin' beauty Lyanna/Schnuggle deze nagellak ook gereviewd heeft, met precies dezelfde bevindingen haha. Hij is schitterend, maar wel een lak voor gevorderden, of voor mensen die het zichzelf graag moeilijk maken.
Wat vinden jullie er van? Ondanks het moeilijke gedoe toch kopen of zou jij ook op zoek gaan naar iets anders moois?

6 opmerkingen:

 1. Ziet er mooi uit! Op de laatste foto zie je regenboogkleuren :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dat vind ik zó irritant!
  Wel een leuk lakje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is heel mooi! Maar ik heb nu al een paar holo lakjes van o.a. Color Club waar ik gewoon maar 1 laagje van nodig heb dus ik ga deze niet kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi lakje hoor, wel met een gebruiksaanwijzinkje las ik hierboven, maar hij is wel HEEL mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank jullie wel dames, ik vind hem ook schitterend. In het echt zijn de kleuren nog meer aanwezig! Maar het is wel een lastige lak.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zeer mooi lakje. Heb hem bij ons niet gezien in de winkels. Ze zullen ons wel hebben overgeslagen, wij krijgen bij ons nooit dat soort dingen binnen. en dat zal niet meer komen ook, een jaar later!! Ze hebben wel net een heel nieuw assortiment qua nagellakjes! Yeeey!

  BeantwoordenVerwijderen