woensdag 10 maart 2010

Essence "Crazy About Colour" collectie

De nieuwe aankomende collectie van Essence is weer bekend.
Dit keer heet de collectie “Crazy about colour” en hij zou van april tot mei 2010 verkrijgbaar moeten zijn. In ons landje is dat altijd even afwachten maar eerst maar even plaatjes kijken.

Bijna iedere Essence collectie bevat oogschaduw en deze ook weer. Het zijn duo paletjes in 3 verschillende combinaties. Deze duo’s kosten €2,45*.


Ook zijn er bijpassende eyeliner pennen in 5 verschillende kleuren. De prijs hiervan bedraagt €1,25*.


En jawel, weer een lipgloss! Het valt me op dat Essence heel vaak lipgloss in hun collecties toevoegt terwijl dat bij Catrice juist vaak lipstick is. Deze lipgloss verschijnt in 2 tinten en kost €1,75*.


Naar dit product ben ik het meest benieuwd en ik ga het ook zeer zeker bekijken. Ik heb gelezen dat dit een dupe is van Bobbi Brown’s “Shimmerbrick”. Hij kost €3,25*.


En er zit weer een nagellak bij. Deze wordt in 3 knallende kleuren gemaakt die de “Crazy About Colour” look helemaal compleet kunnen maken. Ze kosten €1,75* per stuk.


En als laatste heeft Essence er nog een leuk en kleurrijk etui bij gedaan om alles in op te bergen. Je mag hiervoor €2,45* betalen.


*de prijzen van deze producten kunnen afwijken.

Wat vinden jullie van deze collectie? Hoop je dat hij in Nederland gaat komen of mag deze aan jou voorbij gaan? En wat vind je van de knalkleurtjes? Liever dit of de huidige pastel trend?

4 opmerkingen:

 1. Ik vind de eyeliner pennen erg leuk, de nagellak kleurtjes zijn ook erg tof en die blush lijke me ook wel wat!
  Ja, ik ga hopen dat deze collectie in NL verschijnt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De collectie is wel ok. Niet heel spannend maar ik zou er wel een paar spullen van kopen. De blush/shimmer, het blauwe lakje en de eyeliners lijken mij wel wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze collectie valt me eigenlijk wel weer een beetje tegen... Die blush lijkt me wel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De blush en de nagellak zijn wel mooi vind ik :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen