donderdag 4 februari 2010

Essence "Be A Nail Artist" collectie

Deze collectie was op Pinkmelon te vinden en er stond bij vermeld dat het van Maart tot April in de winkels zou liggen. nou is dat met Pinkmelon altijd de vraag want in ons kikkerlandje komt veel minder in de winkel dan in Duitsland. Let's keep our fingers crossed want deze collectie is leuk!!!
Het is, zoals de naam natuurlijk al suggereert, een nail art collectie.

Om te beginnen zijn er "Nail Art Designs", dit zijn slablonen die je op je nagel plakt, dan het sjabloon inkleurt met je lak en zodra het is opgedroogt haal je het sjabloon weer weg. Een pakje sjabloontjes kost €1,45


Ook worden er "Nail Art Twins" uitgebracht. Dit zijn 2 nagellakken die bij elkaar passen. Stap 1 is de basiskleur en stap 2 is de glitterlak met glitters die bij de basislak passen. Natuurlijk kunnen deze lakjes ook apart gedragen worden. Er zijn 3 kleurcombinaties: Thelam & Louise, Romeo & Julie en Joe & Victory. De setjes kosten €1,75


Er worden ook een basecoat en topcoat uitgebracht want die mag bij een mooi nagelkunstwerkje natuurlijk niet ontbreken. Voor het gemak ga ik er van uit dat ik niet hoef te vertellen wat je hiermee moet/mag doen ;) Ze kosten €1,95 per stuk.


Essence heeft in hun assortiment Nail Art Stamp(y) Sets. Persoonlijk vind ik deze stempels niet fantastisch tot nu toe. De afbeelding wordt vaak een beetje wazig. Wie weet zijn deze image platse beter dan de plates die standaard bij het setje zitten? Er zitten in ieder geval wel leuke afbeeldingen bij en het kost weer amper iets. Ze zijn €1,45 per stuk.


Essence heeft er wel goed over nagedacht. Ze brengen ook een nageli-piercing setje uit. Het setje kost €1,95 en hiermee kan je je nagels voorzien van leuke ringetjes.


En dit is iets wat ik zeker moet gaan bekijken: Nail Art Fruits. Volgens mij heb ik laatst bij een filmpje over Japanse nail art zoiets gezien. Hier is een plaatje van wat ik erbij in gedachten heb. Apart is het in ieder geval wel.


De glitterliefhebbers mogen nu (weer) even enthousiast worden, Essence brengt ook meerdere soorten nail art glitters uit. Er zijn 4 losse doosjes met "Nail Art Glitters", die kosten €1,45 per stuk.


En ook komen er doosjes met verschillende soorten nail art glitters die ze "Nail Art Glitter Mix" noemen, deze kosten €2,45.


Wanneer je mooie of leuke nail art wilt maken is zo'n pen (met magnetische punt) wel handig. Deze kost €1,75.


Dit is voor mij een favoriet, ik heb al meerdere stickervellen van Essence gebruikt en vind ze erg prettig in gebruik. Ze brengen 2 soorten met bloemen en 2 soorten met... tja... friemel-en-kriebel-krullen uit. Leuk dat ze deze met kleurtjes hebben gemaakt! Ze kosten €0,95 dus daarvoor hoef je het niet te laten.


Er komen ook verschillende soorten "Nail Art Pen" uit. Hiermee kan je op je gedroogde lak schijnbaar nog leuke versieringen aanbrengen. Het bekijken waard denk ik? De prijs is €1,95.


In een vorige blog heb ik al een review geschreven van de Essence "Tip Painters". Dit is nagellak met een superdun kwastje waarmee je leuke effecten op je nagellak kan aanbrengen. Er worden 3 kleuren in de collectie uitgebracht en ze kosten €1,45.


En als laatste zijn er "Rosewood Sticks"... Tja, leuk. Maar niet bijzonder. Volgens mij zaten deze al in het assortiment en zo niet dan heeft zo ongeveer ieder ander merk ze wel. Maargoed als je ze nog nodig hebt: ze kosten €1,45.


Zullen we allemaal even heel hard gaan duimen dat deze collectie, in tegenstelling tot de "Cute As Hell" collectie, wél in de winkels in Nederland komt te liggen? Want hier wil ik zeker wel het een en ander van kopen. En jullie?

17 opmerkingen:

  1. Ik moet die glitter tops, nagelfruit, nagelglitter en de glittermix hebben! MOET MOET MOET

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk! Ik wilde vroeger dolgraag zo'n ringetje door mijn nagel haha. Ik wil zeker die pen hebben om te tekenen.

    Jammer dat de stempels niet zo fijn zijn, want ze zijn wel leuk en goedkoop.

    De sterrensjabloontjes zou ik wel graag willen proberen. Ik hoop dat het werkt en niet uit gaat lopen, al heb ik hier een hard hoofd in.

    De fruitjes zien er zo schattig uit, maar ik kan er niet tegen als er iets op mijn nagel zit wat uitsteekt. Had liever en stickertje gehad, maar misschien zijn ze ook niet zo dik als ik me ze voorstel.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. cute as hell vind ik toch geen mooie collectie dus dat maakt me niet zoveel uit, nu ik het nog eens zie wil ik toch wel het fruit en het piercing setje ^^ thats it

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Als dit niet in NL uit komt fiets ik wel naar Duitsland.
    WAT TOF!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nouja, van de ene kant leuk, andere kant niet. Wat ik al bij Suzanne schreef, zou die losse glittertjes eerder voor bij looks gaan gebruiken :') haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Waar zijn die stampy sets verkrijgbaar?, ik ben al bij enkele kruidvat filialen geweest maar nergens gevonden.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. echt mega vet! duimen dan maar met zn alle hè!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. @ Suzanne: haha ja deze collectie is gaaf. Maar dat nagelfruit... echt?

    @ Annigje: jaaa ik had vroeger ook een nagelpiercing er zelf ingejast. Zou ik nu niet meer doen haha. De sjabloontjes, daar ben ik ook benieuwd naar.

    @ Beitje: ja maar dat fruit... dat zit toch niet lekker op je nagel?

    @ Deb: ik geloof dat een hoop mensen heel teleurgesteld gaan worden als deze niet in de winkels komt. Blijven duimen!

    @ Xibalbasblog: als je gaat fietsen dan heb ik ook nog wel een wishlist voor je ;)

    @ Maud: glitters zijn dan ook multifunctioneel ;)

    @ Anoniem: een hoop filialen van kruidvat hebben een "los" schap met de nagelproducten ergens anders staan, de mijne tenminste wel. Heel onhandig. Vraag het dus eens aan de verkoopster want soms zoek je gewoon op de verkeerde plek. Stom dat ze het in sommige filialen niet hebben he? Als je ze echt wilt kan je me mailen op mykindamakeup@hotmail.com dan kan ik ze wel voor je kopen en opsturen maar dat is natuurlijk wat onhandig ;)

    @ Eva: ja inderdaad, door blijven duimen met zn allen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. De Nail Art Twins zijn leuk bedacht maar geven mij soms het dubbele gevoel dat ik zelf niet kan bedenken welke kleuren bij elkaar passen.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Super leuk, ik wil graag zo'n nail art pen, lijkt me heel handig ik heb al een stempelset, dat van essence is na gemaakt van konad, maar doet het ook goed, alleen als je die essence koopt moet je er wel konad stempellak bij kopen, want dat is extra dikke lak, daarmee zie je het beter..



    DIT MOET JE LEZEN,

    IK WAS LAATST IN ALMERE, IN EEN GROTE KRUIDVAT EN DAAR HAD JE DIT AL, DIT MEEN IK SIRIEUS, DAAR HEB DEZE HELE COLLECTIE AL, IK HEB AL WAT SPULLETJES VAN NAILART GEKOCHT,

    ZOALS DIE NAGEL PIERCING, EN DIE FRUITJES EN DIE GLITTERTJES HAD JE DAAR AL..

    DUS JONGENS, HET IS AL IN NEDERLAND IN ALMERE IN EEN GROTE KRUIDVAT, BEN ER LAATST NOG GEWEEST!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. bij welke kruitvat in almere kun je het kopen dan??? ze zullen daar waarschijnlijk wel meer dan 1 kruidvat hebben! ik wil het ook hebben!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. ik heb al een verlanglijstje...

    BeantwoordenVerwijderen
  13. wanneek komen die fruitjes in nederland?

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Daar heb ik zelfs nog een los artikel over geschreven dus in principe had je dat zelf ook kunnen vinden maar omdat ik zo aardig ben zal ik het toch even melden: die komen niet naar Nederland.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik heb een vraag
    Hier na ben ik al een tijdje opzoek maar bij ons in de regio kun je het niet vinden kunt u mij vertellen in welke plaatsen je het kunt kopen

    BeantwoordenVerwijderen
  16. @ Anoniem (alwéér een anoniem???) Het ligt er aan welk product je zoekt, zoals ik in de comment ook al benoemd heb zijn niet alle producten verkrijgbaar in Nederland. Bij de grotere Kruidvat filialen staan vaak 2 schappen Essence en daar zijn een hoop van bovenstaande producten te vinden. Succes met je zoektocht!

    BeantwoordenVerwijderen