zaterdag 6 februari 2010

BeautyReview meeting in Amsterdam

Gisteren ben ik naar een meeting geweest van het BeautyReview forum en dat was zooooo gezellig! Het was een klein groepje dames maar eigenlijk was dat niet zo erg. Ik ben ook bij meetings geweest met zeker het vijfvoudig aantal mensen, ook dat was leuk maar dan heb je nooit de kans om iedereen te spreken en nu wel. En ik moet zeggen dat ik me helemaal kapot heb gelachen en een geweldige dag heb gehad.

Ik heb maar een paar foto's zelf gemaakt maar ik vond het wel leuk om hier even een blog over te schrijven, ik zet maar een enkele foto er tussen maar voor alle foto's kan je hier kijken. We gaan over een tijdje weer een meet plannen dus als je zin hebt in gezelligheid dan raad ik je zeker aan om je te registreren op het BeautyReview forum en mee te gaan.

Ik ben met Lyanna vanuit Breda meegereden naar Amsterdam, onderweg natuurlijk al honderduit zitten kletsen over van alles en nog wat. Het blijft apart om iemand te ontmoeten voor de eerste keer waar je al heel wat dingen over weet en besproken hebt. Maar eigenlijk was dit ook binnen enkele minuten over en toen was het heel ontspannen. zo leuk :D

Toen we in Amsterdam aan waren gekomen ontmoetten wij Kim, zij kwam helemaal uit Belgie om mee te genieten. Toen we de rest van de dames op Amsterdam Centraal hadden gespot (Joy, Elsemiek, Peace Elk en Jehanne) hebben we eerst nog wat te drinken gehaald bij Starbucks om daarna maar richting Amsterdam te gaan lopen. En dan kom je vrijwel direct langs de Bijenkorf... jaaaaa MAC, Bobby Brown, Guerlain en nog veel meer moois om te bekijken. Bij Bobbi Brown heeft Lyanna zich op laten maken door een erg praatgrage meneer die overal kippenvel van kreeg (don't ask ;) ).

Daarna zijn we nog wel wat winkels in geweest maar ik kan je vertellen dat je met 7 enthousiast kletsende meiden niet heel snel vooruit gaat haha. Uiteindelijk hebben we nog een tijd lopen passen bij Sacha want daar was uitverkoop, dat konden we niet weerstaan.


Met zn allen dus aan het passen geslagen, Sacha heeft altijd van die geweldige schoenen! Uiteindelijk is Kim vertrokken met een paar nieuwe pumps.


Na het winkelen hebben we als afsluiter sushi gegeten, heerlijk!
Toen weer onderweg naar huis en tegen 23.30 stond ik weer op het station in mijn woonplaats. Een stuk later dan ik had gepland maar dat was het zeer zeker waard.
Ik heb niet zo veel gekocht want ik had een hele lege wishlist. Uiteindelijk kwam ik hier mee thuis:



De Chanel heb ik overgenomen van Joy, omg ik hou van dat spul. Review kan je *hier* lezen. De lak van Zoya kreeg ik van Wendy/Lyanna, zo lief! Ik ben hem nu aan het aanbrengen en my god, I'm in love! Volgende week een review ;) De Bio Oil kregen we van Peace elk met de vraag of we het wilde reviewen. Ik ga het eerst een tijdje gebruiken en dan komt er zeker een review van. De oogschaduw patches komen van Joy, die wilde wel eens zien wat het bij mij voor effect zou gaan geven. Daar komt dus ook nog een blog over. En last but not least Sabon Eyecream. Deze kregen we door een enthousiaste verkopen opgesmeerd en ik vond het heeeeel fijn spul. Binnenkort hier ook meer over. ;)

Wie gaat er de volgende keer mee? :D

7 opmerkingen:

  1. klinkt gezellie, en niet zover van mij hahahahaha maar ik hou alleen totaal niet van sushi *kriebels*

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb zo ontzettend gebaald dat ik gisteren niet mee kon uiteindelijk. En nu hoor ik al jullie leuke verhalen en dan baal ik nog meer. Dus de volgende keer dan moet ik gewoon mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het ziet er erg gezellig uit in elk geval!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh klink super leuk en gezellig!
    Ben heel benieuwd naar die Zoya lak, die vind ik heel mooi. Leuke spulletjes verder.
    Die site kende ik nog niet, ik ga eens kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @ Beitje: Ach ga je de volgende keer toch gewoon mee? Gaan we iets anders eten dan sushi ;)

    @ darisblue: ja ik baalde ook dat je er niet was. Maar er komen heus nog andere meetings dus dan ben je er wel gewoon bij, toch?

    @ girlfromarnhem: was het ook! :D

    @ xibalbasblog: Die zoya lak is zoooo gaaf. Ik blijf maar naar mn nagels staren haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow zo gezellig! Ik ga me ook aanmelden op het forum. Thanks Drusilla! ;)

    Liefs Kelly

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het was idd een gezellige dag. Ik vond het vooral leuk omdat we met een kleine groep waren en daardoor je met iedereen kon praten. Grote groepen schrikken mij eerlijk gezegd nogal af. En met mijn pumps ben ik heel tevreden! Maar ik ben niet als enige met een zak uit de Sasha gekomen hoor, Joy heeft nog prachtige laarsjes gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen