dinsdag 19 januari 2010

Nieuwe tutorial "Golden steam(y)"

Ik heb deze look al enkele keren gedragen en ik kreeg er zelfs complimentjes over toen ik aan het winkelen was dus ik vond hem wel tutorial-waardig.



De producten die ik gebruikt heb benoem ik allemaal in het filmpje maar ik zal toch maar even alles op een rij zetten, ook de concealer van foundation:



Gebruikt:
"Radiant Finish Foundation" van Hema, kleur 1
"Hide The Blemish" concealer van Rimmel
"Eyebrow Gel" van Hema, de bruine versie
"Eyeshadow Base" van Hema
"Steamy" oogschaduw van MAC (of dus de vervanger van Catrice die ik in het filmpje noem)
"Goldfinger" oogschaduw quattro van Gosh
Zwarte mono oogschaduw van 2True
"Multicolour Rouge" van Catrice, kleur "Riviera Rose"
En op mn lippen een lipgloss van 2True die zo vies, plakkerig, en snel weg was dat ik de naam niet eens op ga zoeken, hij is erg goedkoop maar zelfs voor die prijs niet de aankoop waard.



Ik hoop dat jullie het filmpje geslaagd vinden, ik vond hem leuk om te maken. Reacties zijn natuurlijk welkom, ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden. :D



9 opmerkingen:

  1. Niceee! Staat je idd erg goed!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het weer zo'n mooie look meid, en een erg leuk tutorial. Goed om te zien hoe jij met die Gosh quattro toch een enorme color payoff krijgt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Staat je echt enorm goed! En die 2true lipglosses zijn echt zum kotsen en helemaal niet je geld waard! Zelfs gratis hoefde ik ze niet,.. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuk weer :)
    kan je ook een keer een filmpje maken over welke kwasten je gebruikt?
    sakura

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie look! Leuk ook om je eens te horen (dit is de eerste tut die ik bekijk). Je hebt ook prachtige nagellak op, welke is dat?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie look! Je ogen knallen er met deze kleuren echt uit. Steamy staat je erg goed. Wenkbrauwen zijn ook mooi in shape!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dank jullie wel allemaal, leuke reacties! :D

    @ Lyanna: ik heb het op de Gosh community natuurlijk al vaak geroepen maar ik vind echt dat de quattro's erg van pigmentatie verschillen. Deze is goed maar er zitten ook veel minder goede quats tussen. Goed swatchen in de winkel dus voordat je gaat kopen :)

    @ Springlover: helemaal mee eens!

    @ Sakura: tuurlijk! Denk alleen wel dat het dan een blog wordt, in filmpjes heb ik niet zo veel tijd en in blogs kan ik zo breedsprakig worden als ik zelf wil zonder tijdslimiet ;)

    @ Kim: wat leuk dank je wel :D De nagellak is van Essence, een van de Show Your Feet lakjes kleur "Caribbean Sea".

    @ Deb: dank je :D ik ben ook gek op dit soort kleuren, mn wenkbrauwen... dat blijft wisselen haha, soms werken ze mee, soms niet ;)

    BeantwoordenVerwijderen