zaterdag 3 april 2010

Manhattan doet het met honing




In April komt het drogistmerk Manhattan met een paar limited edition producten die gemaakt zijn met honingextract en honinggeur. Deze collectie heet heel toepasselijk "Manhattan loves honey" en bevat producten om je handen/nagels en lippen te verzorgen.

Manhattan brengt een Honey Peeling uit speciaal voor de handen, hiermee kan je droge handen goed verzorgen en de abrikozen scrubdeeltjes verlossen je van dode huidcellen.
Ook komt er een Cuticle Remover in deze collectie. Deze gelsubstantie moet kort inwerken op je nagels en huid. Daarna zijn je negalriemen zacht en kan je de eventuele restjes van je nagelriemen ook makkelijk van je nagels verwijderen.
De Honey Nail Gel zal broze, breekbare nagels weer moeten voorzien van een gezonde glans, ze sterker moeten maken en een voedende werking hebben.
De Nail Oil maakt de huid om je nagels zacht en heeft een fijne honinggeur.
Al deze producten kosten €3,95 per stuk.


Daarnaast komen er ook nog 3 kleuren nieuwe nagellak uit, met parelextract.
Parelextract zorgt voor sterkere mooie nagels met een natuurlijke glans. Deze lak komt uit in 3 pasteltinten en is perfect afgestemd op de nieuwe Lip Balms. Ook deze nagellak kost €3,95 per stuk.



Deze nieuwe lipbalms gaan droge, trekkerige lippen tegen met bijenwas. Deze balm ruikt ook naar honing en is in 3 pasteltinten verkrijgbaar. Hij kost €2,95.
Vanaf half April zouden, zowel in Duitsland als andere Europese landen, al deze producten uit moeten komen. Ze zijn ongeveer 6 tot 8 weken verkrijgbaar bij de vaste verkooppunten.

Wat vinden jullie van deze collectie? Zou je er iets van kopen? Wat vinden jullie van de producten van Manhattan?

6 opmerkingen:

  1. Ik heb zo'n gevoel dat die lakjes vast heel sheer zijn.... Maar die verzorgingsproducten klinken fijn! Ben benieuwd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De lipbalms zien er erg leuk uit! Ik zelf heb een eyeshadow base van Manhatten en die bevalt me erg goed! En de prijzen van Manhatten zijn natuurlijk lekker budgetproof!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt op zich wel leuk maar ik weet nu al dat ik het niet ga kopen. Al genoeg nagelproducten en lipbalsems op dit moment.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind Manhattan zo'n cute merk! Ik heb er (met veel plezier) diverse oogschaduws van gebruikt en toen ik nog dacht dat je maar 1 blush nodig hebt gebruikte ik een blush van Manhattan.
    De spulletjes van de eerste foto lijken me leuk, de rest zou ik sowieso niet kopen denk ik want ik heb zoals de dame hierboven ook zegt: zat! Alhoewel, ik ben een sucker voor lipspulletjes... Nagellak kan en mag ik niet dragen in principe.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh dat klinkt wel goed! Ik ga sowieso voor die verzorgingsproducten kijken. HONING!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik gebruik al jaren de lipstick van het merk manhattan, en kocht die altijd bij het Kruidvat of V&D. Dit merk wordt niet meer verkocht. Waar kan ik dit merk nog kopen. Woon in Tilburg . Groetjes Wilma

    BeantwoordenVerwijderen