donderdag 8 april 2010

Catrice "Clay-ton my hero" nagellak


Ik heb deze nagellak gekocht toen ik zag dat de nieuwe collectie Catrice lakjes binnen was. Ik twijfelde erg over deze maar de kortingsactie was toen nog en dan neem je zoiets toch sneller mee.
Voor mijn doen is deze lak heel erg nude, het is een soort van cappuccinokleur met een mooie gouden glittertje als je hem in de zon bekijkt. Dat trok me wel aan en het is nooit verkeerd om even van de bekende weg af te wijken.

Ik heb hem nu 3 dagen op en ik vind hem erg mooi maar ook erg niet-bij-mij-passend. Hij lakt prima en met 2 laagjes had ik een streeploos, creamy effect. De laagjes drogen best goed, dat verbaasde me eigenlijk wel. Binnen enkele minuten was laagje een helemaal droog.

Na 3 dagen (met topcoat) zit deze nagellak nog perfect op mijn nagels. Er is geen deuk, foutje of chip te zien dus eigenlijk ben ik hier heel erg tevreden over. De nagellak kost zo’n 2,50 per flesje en er is een hele leuke kleurvariatie dus voor iedere smaak wel iets. Ook de kwaliteit vind ik dus prima maar ik moet eerlijk zeggen dat ik deze lak nog niet zonder topcoat heb gebruikt. Dus het zou kunnen zijn dat ze zonder topcoat minder goed presteren. Bij een volgende swatch van deze nagellak zal ik het eens zonder topcoat proberen zodat ik daar ook wat meer over kan zeggen.
Omdat ik maar niet aan die kleur kon wennen (écht niet mijn kleur) heeft hij ondertussen een nieuw thuis gekregen bij Wendy van Schnuggle.

Wat vinden jullie van deze nagellak? Is de kleur iets voor jou? Heb je al andere kleuren van deze lijn geprobeerd?

8 opmerkingen:

  1. Ook niet mijn kleur. Maar het kan nooit kwaad om eens wat anders te proberen ook al is het uiteindelijk wat, weet je dat ook weer.
    Ik heb ook al een kleurtje van Catrice gezien die ik wil proberen, onder het mom van een keer wat anders.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Verbaast me niet dat het jouw kleur niet is, zodra ik het artikeltje zag, dacht ik gelijk "dat schreeuwt niet echt "Druuuuuuuuuuuu" hahaha :)

    Op zich is het wel een mooie kleur, maar ik snap wel waarom je 'm weg hebt gegegeven :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb deze ook! Ik draag wel vaker rustige kleurtjes en vind het wel fijn. Is net even wat draagbaarder op de uni en zo... ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind het een leuk kleurtje :) Maar goed dat je de nagellak een nieuwe thuis hebt gegeven. Ben ook benieuwd naar je Brow Treatment :) xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ook niet echt mijn kleur. Ben wel heel benieuwd naar de nieuwe Catrice lakjes. Morgen weer een poging wagen om ze ergens te vinden. Ga morgen naar een Kruidvat XL filiaal, die zal ze hopelijk wel hebben :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb hem ook en ik vind hem super! :) Ik snap ook wel waarom je er niet aan kan wennen hoor, hij is best apart.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb nr. 220 Lost In Mud, die is wat donkerder.
    Ik vind die van jou wat te licht.

    BeantwoordenVerwijderen