vrijdag 9 april 2010

Benefit Brow Treatment

Gisteren ben ik met Lyanna van Schnuggle naar Rotterdam geweest. Via Beautygoddess kwamen we er namelijk achter dat we in het hoofdkantoor van Benefit een gratis Brow treatment konden krijgen! Aangezien we allebei interesse hadden, en vrij hadden van ons werk, zijn we op weg gegaan naar Benefit om eens te kijken wat ze aan onze wenkbrauwen konden laten verbouwen. Eerlijk gezegd was ik er nogal huiverig voor. Ik heb al niet zulke enorme wenkbrauwen en was redelijk tevreden over wat ik er zelf aan “geplukt” had. Ik vind het zelf niet mooi zulke dunne wenkbrauwen hebben, ik was dus bang om zelf ook met een permanent vragende blik door het leven te moeten gaan. Eigenlijk mocht ze van mij gewoon niet plukken. En harsen…? Daarmee raak je toch meteen hele bossen haar tegelijk kwijt? NEE!


Na even te hebben gewacht konden we bij het kantoor naar binnen en mochten we vrijwel meteen naar binnen waar al een heel aantal dames voor ons klaar stonden, ze bleken met een training bezig te zijn dus we kregen álle aandacht met z’n tweeën. Eerst moest ik nog overgehaald worden door Anuka (de dame die mij zou behandelen, sorry als ik je naam verkeerd heb!) dat ze toch mocht harsen en plukken.


Anuka liet me met highlighter en bruine markering nog zien wat ze ongeveer van plan was en dat leek me mooi dus ach… What the heck. Doe maar! Ben ik niet tevreden dan groeit de boel wel weer aan. Daarbij doet zij dit dagelijks, anuka bleek in de Brow Bar van Benefit in Maastricht te werken, dus ik ging er maar van uit dat zij als professional zou weten waar ze mee bezig was.


Toen werd er dus eerst geharst, zowel onder als boven mijn wenkbrauw (auw) en er werden wat haartjes korter geknipt. Dat harsen boven mijn wenkbrauw verbaasde me want ik heb altijd begrepen dat je niet aan de bovenkant moet komen omdat dat de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen aantast. Maar er werd uitgelegd dat dit meer was om de wenkbrauw wat strakker te maken waardoor hij minder rommelig leek. Daarna epileren wat ook al geen fantastisch gevoel was natuurlijk. Toen er een verkoelende gel aangebracht werd was dat echt een verademing! Toen mocht er ook nog wat gesmeerd worden met concealers en andere Benefit goodies wat natuurlijk een leuke ervaring is. Toen kreeg ik de spiegel weer te zien…
(psst, ik had geen foto van vóór de behandeling gemaakt dus ik heb een andere foto genomen, vandaar dat de makeup afwijkt)

Wow! Wat een verschil en wat netjes! mijn wenkbrauwen hadden meer vorm gekregen en waren absoluut niet dunner geworden. Ze gaf me heel duidelijk advies over waar ik in het vervolg wel kon epileren en welke plekken ik beter wat meer met rust kon laten.


Daarna kwam de trainer, Kevin, bij ons praten over de geurtjes die Benefit uit gaat brengen. Daarover ga ik nog een blog schrijven, maar wat ik helemaal geweldig vond is dat we een tasje meekregen waarin 1 van die geurtjes zat, toevallig de geur die ik het lekkerste vond genaamd “My place or yours Gina”. Geweldig!
Ook zat er nog een “Bad Gal Lash” mascara in, in het blauw. Ik heb al heel veel gelezen en gehoord over deze mascara en ik ben dus razend benieuwd naar de werking. En er zat nog een “Stay, don’t Stray” concealer bij die ook werkt als oogschaduw basis. Ook over deze producten komt natuurlijk nog een review. Ik vind het zo leuk dat we zo verwend werden.
Er stond nog veel meer aan schitterende producten te pronken op die tafels, je wordt toch een beetje hebberig als je dit allemaal ziet staan:


Daarna ben ik met Wendy nog de stad in geweest en heeft Joy zich nog bij ons gevoegd voor wat shoppen en zijn we nog heerlijk uit eten geweest. Laat in de avond kwam ik met al dit moois thuis:


Ik ben enorm tevreden over deze behandeling en overweeg zelfs om hierna weer een brow bar te bezoeken als ik het zelf niet netjes voor elkaar krijg. Ik zal zelf ook wel wat proberen maar dit gebeurt heel professioneel, ze nemen de tijd voor je en adviseren heel erg goed. En het resultaat vond ik schitterend.
Een behandeling bij een Brow Bar van Benefit kost 21 euro en er is een spaarsysteem waarbij je een 8e behandeling gratis kan krijgen. De Brow Bars kan je vinden in Den Haag, Maastricht en Utrecht.

Wat vinden jullie er van? Zou je zelf zo’n Brow Bar bezoeken of heb je dat al eens gedaan? En wat waren jouw bevindingen? Ben je bekend met het merk Benefit?

15 opmerkingen:

  1. Ik vind je brows altijd al zo strak! Maar na behandeling ziet het er ook erg mooi uit zeg, die hoek zit net wat anders, erg mooi!
    Ik wil ook nog steeds een keer zo iets doen maar dat komt er nooit van.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was echt zo leuk om te doen! De wax was even au ja, maar vond ik al beter dan dat eeuwige gepluk met een pincet ;)

    Het ziet er bij jou ook super uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi zeg, een klein, subtiel verschil maar het doet echt veel met je oogopslag! Leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er mooi uit zeg! Inderdaad een heel subtiel verschil, maar toch net iets mooier!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het resultaat is mooiiii,
    ik had nog nooit gehoord van een "Brown Bar".
    Ik zou hier in Belgie zelfs niet weten waar er zo iets is,
    het resultaat is echt goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @ Xibalbasblog: Ja ik stiekem ook, was altijd best tevreden maar ik merk nu dat ze echt netter zijn. Nooit verwacht dat de dames van Benefit nog zo veel verschil er aan konden maken. Ik raad het echt aan, een leuke ervaring en zijn geld zeer zeker waard.

    @ Schnuggle: ja dat was echt niet het leukste deel van de dag haha. Zelf vond ik het pincetgebeuren het rotste, ze trok de haren er soms een beetje langzaam uit... AI!

    @ mien & Latoya: dank je, dat vind ik dus ook. :D

    @ Melletje: Haha het is geen BrowNBar ;) Een BrowBar! Er is een BrowBar in Antwerpen waar Benefit ook verkocht wordt, in De Inno.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het resultaat is heel mooi. Je had al mooie wenkbrauwen vind ik, maar na de treatment zijn ze nog mooier in shape en heel subtiel gedaan ook! Wat een heerlijke verwennerij die goodie bag!! Geweldig!! My place or yours Gina vind ik ook een heerlijke geur (heb 'em zelf ook) en ben heel benieuwd naar de reviews van de overige spullen! Echt leuk om te horen dat jullie zo'n geslaagde dag hebben gehad.
    Ik ben zelf ook een brow bar junkie en ga a.s. dinsdag bij de Brow Bar (net geopend weer na half jaar dicht) langs in Utrecht om mijn brows eens even stevig onderhanden te laten nemen. Ze zijn er weer flink aan toe ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk! Ik vond je wenkbrauwen al geweldig maar nu lijken ze netter. Wel fijn dat ze je natuurlijke vorm gehouden hebben :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooi resultaat zeg ! Je brows waren al mooi, maar ze zijn nu net even wat strakker.
    Ik heb ooit een behandeling ondergaan bij Douglas, van Anastacia, zeer tevreden over.
    Maar nu, na bijna een jaar, zit ik er ook over te denken om een keer terug te gaan. Vind het toch wel moeilijk om ze zelf mooi te houden.
    Geweldige goodiebag hebben jullie gekregen, veel plezier ermee !
    Ben overigens benieuwd naar de review van de Bad Gal Lash mascara. Was laatst in een Sephora winkel, en de verkoopster was ook vol lof over deze mascara. Schijnt de beste in de USA te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Auw, dat van die browbar in a'pen had je moeten zwijgen, nu wil ik ook :-P Vind het prachtig gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vond je wenkbrauwen altijd al mooi, maar nu zijn ze nog mooier! Leuk dat je die goodies erbij hebt gekregene!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooi dat de aanzet wat dunner gemaakt is, geeft je een veel opener blik! Top!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Jaa die vrouw werkt in maastricht :D ze is altijd heel erg lief

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ziet er prachtig uit! Ik ben normaal niet zo'n fan van brow treatments. Het kan ook te netjes worden, waardoor het zo onnatuurlijk lijkt.

    Fijn dat je ook goed advies kreeg. Zo kun je thuis tenminste ook zelf aan de slag!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hehe ik vond je wenkbrauwen ook altijd al mooi, maar nu zijn ze nog mooier! Hele subtiele verandering eigenlijk, maar toch zie je een positief verschil! :)

    BeantwoordenVerwijderen