woensdag 31 maart 2010

MAX Lipgloss

Een tijd geleden stond ik bij Action naar het make-up schap te kijken. Ik ga er tenminste van uit dat het er ooit uit heeft gezien als een normaal net schap, ik weet niet hoe het bij jullie is maar onze Action is altijd een grote bende, alles ligt door elkaar. Erg irritant.
Maargoed, ik kwam dus deze lipgloss tegen en hij kostte zo ongeveer een euro dus ik heb hem maar meegenomen. Leuk om te proberen en doorzichtige lipgloss is altijd wel handig.


Ik heb 2 pakjes, in 1 pakje zitten 2 tubetjes met 2 verschillende smaken... nouja het smaakt nergens naar hoor. De geur varieert een beetje maar ook dat vind ik niet nadrukkelijk aanwezig. Dat vind ik niet erg, voor mij is niks irritanter dan de hele tijd de chemische geur van een lipbalm of gloss ruiken.


Op de bovenkant van de tube zit een schuin aanbreng... dingetje.. Tja hoe zal ik het noemen? Ze hebben vast een leuke naam, laat het me maar horen dan weet ik het voor een volgende keer ;)
Als je trouwens ook maar iets te hard in de tube knijpt komt er veel te veel uit en dan zit je met een dikke overload aan gloss op je lippen. Niet erg handig maar volgens mij is dat wel vaker met dit soort tubes.


De gloss blijft best redelijk zitten, toch wel een paar uur maar zeer zeker niet de hele dag. Hij plakt niet vreselijk storend maar toch wel een beetje dus echt geweldig is het ook niet. Duurdere merken voelen vaak wel iets beter.
Door de prijs verwachtte ik niet veel, maar ik ben ook niet laaiend enthousiast. Hij scoort niet hoger dan "matig". Over een lipstick of iets dergelijks is hij wel ok maar zelf zal ik deze niet meer zo snel kopen, dan neem ik liever een duurdere gloss met bijvoorbeeld een kleurtje. Dat vind ik vaak toch mooier.

Hebben jullie ervaring met "Max" producten van de Action? Wat vind je er van?

14 opmerkingen:

  1. Ik ken de Max producten niet. Heb een hekel aan plakkerige gloss dus deze laat ik staan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb daar nagellak van gehad, die zijn na een paar swatches in de prullenbak beland, dat was echt troep. Maar volgens mij betaalde je daar ook maar 40 cent voor :P
    Verder draag ik eigenlijk nooit gloss.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 't Doet me een beetje aan vaseline denken als ik zo de foto's zie :P Wel leuk om uit te proberen voor die prijs :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb ook de lipgloss en ben er ook niet echt gek op. De MAX nagellak is wel een hele dikke aanrader!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb een paar weken geleden wat MAX nagellakjes gekocht, maar moet ze nog steeds proberen...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mn zusje heeft de zwarte nagellak van Max. Hij dekt goed en droogt snel. Echt super! Enige nadeel vind ik alleen dat de dop rechthoekig is en niet gewoon rond.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. @ Ann: Alle producten van Action zijn spotgoedkoop dus leuk om te proberen. Maar vaak is een duurder merk wel beter van kwaliteit dan MAX ;)

    @ Xibalbasblog: haha grappig dat je dat zegt, de comments onder jou zijn juist wel weer enthousiast over de lak. Dat ga ik binnenkort toch maar eens proberen. Voor de prijs hoef ik het niet te laten, spul kost niks.

    @ Suzy: ja klopt, het is echt geen briljante gloss haha.

    @ Springlover @ Sanne: haha leuk dat jullie dat zeggen, boven jullie stond een comment van Xibalbasblog die juist helemaal niet tevreden was. ;) Binnenkort haal ik er eens een lakje van om te proberen :)

    @ Cindy: ben benieuwd wat je er van vind :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ik heb de nagellak en die is super geweldig!!!, de witte is erg goed voor een goedkoop merkje zoals MAX, de oogschaduw heb ik ook, maar dat is 3x niks, het ruikt naar oma's poederig parfum, en de kleurintensiteit is matig. Ze hebben nu ook vloeibare lipstick, wil je daar misschien een post van doen? je krijgt er 2 voor 1 euro, dus duur is het zeker niet

    X

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ken het merk niet, maar het is natuurlijk wel leuk voor meiden met een laag budget, zo hebben ze toch een stash zonder bergen geld kwijt te zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Haha ja ik lees het! Bij mij bleef het nog geen dag zitten, ook niet met een topcoat. Hopelijk heb jij meer geluk.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik heb ook die glossjes. Dat dingetje in de dop wat de gloss er in houdt was bij mij binnen één dag afgebroken. Het plakt inderdaad heel erg en je haar blijft er echt in plakken.
    Die nagellak is wel heel goed. Ik heb alle kleurtjes die ze bij ons in de Action verkopen, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Lipgloss lover(L)3 augustus 2010 om 16:40

    Ik heb mega veel van Max(A) Bij my werkt het wel goed/?:O :$

    Xxxx
    Vooral de oogschaduw is erg fijn is maar een euro,, en daar zitten er 12 in:D

    BeantwoordenVerwijderen
  13. nou ik heb veel gehoord dat het goed is..
    mm mischien is het bij sommige slecht en sommmige goed..
    dus je moet geluk hebben
    maar die closs is egt slecht!!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik heb ook nagellakjes van Max. Een setje van 6 neonkleuren, die echt verschrikkelijk zijn. Maar ook een koraalrode met zo'n rechthoekige dop. Die is wel fijn, droogt snel maar blijft niet lang zitten. Maar ik verander per dag mn nagellak dus ik vind dat geen proleem. En die dop vind ik juist wel fijn.

    Ik heb ook nog een setje van twee lipglosses van Max. Felroze. Hij voelt heel fijn, wel een beetje plastic maar wel fijn. Maar ik vind te kleur te opvallend bij mij, hij is best goed gepigmenteert. Die twee kosten samen 1 euro

    Ik heb ook nog een bronzer die super is. Heel gepigmenteert, allemaal verschillende tinten naast elkaar in het doosje. Die kostte geloof ik 4 euro

    BeantwoordenVerwijderen