woensdag 10 februari 2010

Preview: Gosh Spring look 2010

Deze week was pakketjesweek bij mij, leuk! De spullen van Boozyshop en Alice & Jo's komen binnenkort op mn blog te staan. Maar eerst Gosh want vanwege het ambassador zijn ben ik deze blog begonnen. Dus die krijgt een beetje voorrang ;)

Geheel onverwacht lag er een pakketje van Gosh op de mat met spulletjes voor de Gosh Spring look 2010. Met als thema "Gosh goes gypsy!"



Zelf ben ik erg gek op kleurtjes in looks en de Gosh Spring Look sluit daar helemaal op aan. Ze zijn geïnspireerd door gypsies en de producten bevatten trendy vrolijke kleuren die een heerlijk contrast vormen: turquoise en oranje.
Het pakketje wat ik binnen kreeg bevatte deze producten, ik heb het maar even helemaal op de foto gezet en de promotionele foto's toegevoegd als linkjes. (de disc bevatte afbeeldingen van de producten)



Er zaten 3 Nail Lacquers bij in de tinten "Ocean", "Orange Drops" en "Miss Grey". Deze lak heeft volgens de omschrijving een gladde structuur moeten hebben, snel drogen en daarbij onmiddellijk moeten dekken. (prijs: €6,49)



Ook bevat het pakket 2 tinten Lip Gloss in de kleuren "Black" en "Coral". Deze glossjes "geven een schitterende glans en volume". Ook zouden ze een verzachtende en beschermende werking hebben. Ik heb snel alvast een swatch op mijn hand gemaakt. (prijs: €6,99)



Vanaf week 15 tot en met week 20 zouden deze producten gepromoot worden in de winkel.
Ik ga de producten allemaal uitgebreid proberen en zal er reviews van schrijven met swatches en alles.
Ik zal het ook meteen vermelden: ik heb deze producten gekregen en daar ben ik heel erg blij mee, maar ik blijf wel eerlijk. Als ik iets niks vind zal ik dat ook vermelden, ondanks dat ik het gekregen heb. Dat bedoel ik niet ondankbaar want ik ben hier heel blij mee maar ik heb een hekel aan "gepromoot" als een product gewoon niet doet wat het belooft.

Wat vinden jullie van deze producten? Zijn er spulletjes bij die je zelf zou willen proberen? Naar welke review ben je het meest benieuwd?

13 opmerkingen:

  1. Heh, zie mijn blog - ook ik heb de spulletjes net binnen. Ik ben erg benieuwd naar de grijze en oranje lak. De lipgloss, vooral de zwarte, vind ik op zijn zachtst gezegd erg apart. Straks maar eens even prutsen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke kleurtjes nagellak!

    Ik ben helemaal onder de indruk van de promo pic met de rainbow eyes. Super gaaf gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De grijze lak is schitterend trouwens. Eigenlijk maar één laagje nodig, en doet wat ze zeggen: droogt heel snel. Morgen foto's ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey jullie ook een pakketje, ik ook ;-). Ik vond de zwarte lipgloss erg apart dus ik kon het niet laten om direct te proberen. En eigenlijk vind ik het wel grappig. Je lippen worden helemaal niet zwart maar ze krijgen juist een leuk tintje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh gaaf, zwarte lipgloss, dat wil ik nog zo graag!
    Die nagellakjes zien er ook tof uit. Ben benieuwd naar je reviews.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @ Schnuggle: ja het was te verwachten dat de Gosh ambassadors met dezelfde reviews zouden komen he? ;)

    @ annigje: ja die vind ik ook gaaf! Denk dat ik die nog na ga maken haha.

    @ darisblue: die lipgloss is inderdaad apart, niet heel zwart op je lippen inderdaad.

    @ Xibalbasblog: die lipgloss is fijn maar hij is niet heel donker hoor. Aankomende dagen komen de reviews en swatches, dan kan je er meer van zien :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Niceeeeee! Ik vind het erg mooi. Ik ben al helemaal klaar voor de lente en de zomer.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. I like ! :)
    Doe je die zwarte lipgloss eens op jouw lippen? :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. @ Girlfromarnhem: ik vind het ook een leuke collectie. En inderdaad, fijn dat de lente nu echt een beetje in beeld lijkt te komen door dit soort collecties haha. (al vind ik niet alle kleuren even lenteachtig)

    @ snowwhiteglamour: jep, binnenkort een review met beide glossjes mét lippenfoto. En waarschijnlijk ook nog wel wat looks waarbij ik deze gloss ga gebruiken. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ziet er leuk uit! Ben ook erg benieuwd naar de zwarte lipgloss, denk alleen dat ik die nooit ga kopen haha. Lijkt me toch iets te apart voor mij :-p

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik ben héél benieuwd naar de Ocean nagellak, ziet er groen/blauw uit...laat dat nou net één van mn favoriete kleuren zijn!!!

    Oh en je profielfoto is waanzinnig, de makeup staat je geweldig

    BeantwoordenVerwijderen
  12. @ Lvst: van de meeste producten komt aankomende week een review en ik hoop ook de zwarte lipgloss volgende week te kunnen reviewen. :)

    @ Polishsis: Ik had Ocean al, die kleur is erg mooi! Ik draag hem vandaag ook en heb al foto's gemaakt dus een review met swatches komt er snel aan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. De lipgloss coral lijkt me wel mooi, maar ik vraag me af of het op je lippen niet te roze wordt. Daar ben ik dus wel benieuwd naar.

    BeantwoordenVerwijderen