woensdag 10 februari 2010

In De Watten "Bananarama" masker



Toen ik mijn "In De Watten" bestelling binnen kreeg was ik razend benieuwd naar dit masker. Ik had net zo'n beetje alle maskers die ik had opgemaakt, dus dit kwam mooi uit. Het masker is nog niet smeer-klaar. Je moet het namelijk zelf nog mengen. Wat je krijgt is namelijk een zakje met poeder. Er staat geen foto op de site van het product dus ik laat mijn foto's zien.



Het mengen kan je doen, vermeld de site, met water. Maar ook met melk, yoghurt of zelfs fruitsap! Hmm, mijn gezicht insmeren met multifruit light sprak me niet zo aan dus koos ik volle melk.



Het mengen was even een uitdaging, eerst wat poeder in een kommetje en daar 1 op 1 een hoeveelheid water bij. Maar daardoor werd het erg dun. Dus weer wat poeder, klontjes, dus weer wat melk... Nouja toen ik eenmaal tevreden was over de dikte had ik een behoorlijke hoeveelheid. Ik had het gelukkig in een afsluitbaar bakje gedaan en bewaar het daar in. Het poeder had bijna geen geur.
Het verbaasde me wel hoeveel masker je krijgt van een beetje poeder. Als ik het zo kan inschatten dan denk ik dat ik heel erg lang met dit zakje poeder kan doen. Op de site staat dat je zeker 5 tot 7 keer een masker er uit kan krijgen maar ik denk dat ik zeker 10 keer ook nog wel haal.



Het masker droogde binnen een klein half uurtje mooi op, soms begint mijn huid bij maskers te prikken (ik heb een hele gevoelige gezichtshuid) mar dit voelde heel zacht en ik had geen last van irritaties dus ik kon het er af gaan schrobben. Nouja schrobben, als je er water op aanbrengt dan kan je het daarna bijna afvegen dus dat kostte niet veel moeite. En daarna was mijn huid heerlijk zacht en verzorgt! Ik heb nog wel een creme aangebracht omdat ik dat het fijnste vind. Maar ik ben enorm tevreden over dit masker, het is altijd maar afwachten of je de volgende ochtend niet toch opeens een "breakout" hebt gehad maar ook dat was niet het geval, mijn huid voelt schoon en lekker zacht.

De prijs is ook niet verkeerd: €3,95 voor een zakje waarmee je zeker 7 keer doet maar ik denk vaker. Je krijgt absoluut waar voor je geld en het is een masker wat heel zacht is en prettig je huid verzorgt. Zeer zeker een aanrader.

9 opmerkingen:

  1. Lijkt me een fijn masker, ook nog eens helemaal waard voor je geld als je er zo vaak mee kan doen. Hij lijkt me ook zo lekker ruiken, alleen de naam al ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij lijkt mij ook fijn. Ik ben alleen niet zo'n held met het mixen..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat klinkt lekker zeg!!

    Ik heb ook nog een maskertje van IDW liggen, Mango Tango. Tot mijn grote schaamte nog steeds niet aan toe gekomen om te proberen!
    Gauw maar eens doen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. heb deze ook en hij is superfijn! zelfs voor mijn supergevoelige huid!! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ah leuk die mengfoto erbij hihi mis nu alleen nog de foto met "swatch" LOL

    Fijn dat het bevallen is. En geen pukkeltjes naderhand *S*

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @ annelieke: hij is ook echt heel fijn. Zeker het proberen waard :)

    @ girlfromarnhem: dat is inderdaad even wennen en het onder de knie krijgen. Maar als het mij lukt dan lukt het jou vast ook ;)

    @ Menie: oh Mango Tango wilde ik ook nog proberen. Ben benieuwd wat je daarvan vind. Misschien een korte review op LushiousBeauty forum?

    @ Marijke: ja inderdaad, ik heb ook een gevoelige huid en het is fijn dat dit masker echt voor alle huidtypen te gebruiken is. Bij veel maskers staat dat er wel op maar dan kan ik het toch niet hebben :(

    @ Caroline: haha ik heb nog over een "gemaskerde" foto zitten denken, maar nee toch maar niet ;)

    @ Xibalbasblog: mocht je ooit nog wat bij IDW bestellen dan deze zeker proberen. Voor het geld hoef je het niet te laten ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Klinkt goed! Alleen heb ik er zelf geen geduld voor om een half uurtje te wachten voordat het is opgedroogd ;-) Ik heb nog een instant masker liggen. Da's het proberen waard voor ongeduldige typjes als ik :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ooh super ga ik dan mss ook es kopen :) Ik heb precies een beetje dezelfde huid als jij

    BeantwoordenVerwijderen