maandag 15 februari 2010

Gosh "Miss Grey" Nail Lacquer



Deze “Nail Lacquer” van Gosh zat in het pakket wat ik vorige week ontving voor de “Gosh goes gypsy” collectie. Hoewel ik hem niet erg vind passen bij een lente collectie, vind ik hem wel enorm mooi. Ik hou van grijstinten bij zwart (wat ik heel veel draag) en deze lak heb ik dus als eerste gebruikt. Prettyyyy.

Wat me meteen opvalt is dat de lak een mooie creamy finish heeft. De andere 2 tinten die in het pakket zaten waren meer metallic maar deze cremefinish vind ik erg mooi bij grijs. De kleur neigt wat naar het blauwe. Wat mij betreft is deze kleur dus een schot in de roos.



Bij het aanbrengen over een basecoat vind ik hem redelijk snel drogen –mits- je een niet al te dikke laag aanbrengt. Als je een dikkere laag aanbrengt (dat chipt wat minder snel bij mij) doe je er behoorlijk lang over om het echt goed te laten drogen. Ik breng deze nagellak de volgende keer dus in meerdere dunne laagjes aan, eens kijken of dat wat sneller werkt. Ik denk dat dat wel beter zal zijn, de 2e laag die ik namelijk wat dunner aanbracht droogde veel sneller. Toen ik de eerste laag had aangebracht vond ik de kleur nog wat te doorzichtig, met 2 laagjes was dat probleem opgelost.

Deze lak blijft bij mij behoorlijk goed zitten, ik heb hem 3 dagen opgehad en toen had hij wat minimale beschadigingen. Voor mij is dat lang genoeg, ik verwacht niet dat een nagellak een week goed zit, daar ben ik toch veel te lomp voor. Ik stoot namelijk altijd wel iets dus 3 dagen vind ik een goede score.

Al met al ben ik dus heel tevreden over deze Nail Lacquer, de kleur is geweldig, finish is mooi, als je niet te dikke lagen aanbrengt droogt hij prima en hij blijft goed zitten. Hij kost €6,45 en die prijs vind ik prima. Daar zou ik hem zelf ook wel voor gekocht hebben.

Wat vinden jullie? Zou je hem kopen? Wat vind je er van dat hij bij een Lentecollectie zit?

13 opmerkingen:

  1. Ik vind hem geweldig, prachtig mooi! Ik moet nog steeds mijn vergelijk postje plaatsen met twee andere grijze lakjes ... tot nu toe vind ik 'm de mooiste grijze lak die ik in mijn collectie heb.

    Het is natuurlijk totaal geen lente kleur ... maar goed, grijs is the new taupe of zo?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zeker niet lente-achtig! Maar toch een prachtige kleur :) Ik ga hem denk ik zaterdag kopen ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel leuk! Ga ik denk ik wel aanschaffen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind het ook geen lentekleur haha, maar hij is wel mooi :) GOSH lakjes zijn sowieso meestal wel fijn en mooi :D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind het een prachtige kleur, alleen past hij meer in de najaars collectie :-)
    Denk dat ik deze wel ga aanschaffen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat iedereen zegt, tis echt geen lentekleur maar ik vind hem HEEL mooi en me wants :D!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hij ziet er mooi uit, maar voor mezelf zou ik geen grijze nagellak kopen. Ik draag dit wel qua kleding en ook qua make-up, maar als nagellak zou ik deze kleur niet snel kiezen. Dat is natuurlijk heel persoonlijk.
    Prijs/kwaliteitverhouding vind ik wel heel ok.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. @ Schnuggle: ja grijs is helemaal hot, ik klaag niet ;)

    @Snowwhiteglamour & Xibalbasblog: ja ik vind hem ook erg leuk, weer eens wat anders dan rose ;)

    @ Suzy & cindy & Maud: mee eens, ik vind het ook wat vreemd gekozen voor lente maar ach, hij is mooi, werkt weer fijn en de prijs is ook niet al te gek dus hebben-hebben-hebben ;)

    @ Sakura & Steffi & BNDesign & Menie: dank jullie wel :) Gaan jullie hem kopen?

    @ Deb: ja het moet idd een beetje je smaak zijn. Maar het is ook wel leuk om eens te matchen met je kleding, toch? ;)

    BeantwoordenVerwijderen