donderdag 25 maart 2010

Weer eens wat anders: een foto tutorial

Bij mijn vorige tutorial meldde ik dat ik een tutorial zou maken over het aanbrengen van eyeliner. Die komt er ook zeker nog aan. Maar ik was laatst lekker bezig en heb toen van iedere stap een foto gemaakt. Die heb ik op youtube gegooid nadat ik er tekst bij heb gezet. Dit keer heb ik het in het engels gedaan, eens kijken wat voor reacties daar op komen.

Ik vond dit zelf een hele leuke manier om een tutorial te maken en er zit nu dus wel een muziekje bij. Ik werd erg vrolijk van de tekst dus vond dit wel gepast, meestal luister ik naar zwaardere muziek maar het leek me niet zo praktisch om er snoeiende gitaren en gruntende mannen onder te zetten. Kan me voorstellen dat er dan veel mensen vroeg afhaken.
Een volgende keer denk ik dat ik ook nog begin met een foto van de complete look, maar dat zijn van die details die ik bij een volgende keer wel uitzoek.



Wat vinden jullie van zo'n tutorial? En wat vinden jullie van de look?

16 opmerkingen:

  1. Yeah prachtige look! Staat je echt goed! Echt een geweldig idee van Suzy om deze effect powder over een zwarte base te gebruiken.

    Butterfly heb ik al en Black Bean staat al eeuwig op mijn wishlist, dus die ga ik zometeen maar gewoon bestellen ;)

    Deze manier van tutorials maken vind ik ook erg leuk. Ik vind het ook leuk om naar je filmpjes te kijken, maar dit is ook leuk. Kijkt prettig! Ik wilde zelf eens een tutorial maken met foto's, die ik dan niet in een filmpje zet. Gewoon puur de foto's op een rijtje. Even kijken of het wat wordt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt super handig! De foto´s zijn erg duidelijk en de look is gaaf! Black bean staat vanaf nu op mijn wishlist,...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb al een paar keer met Butterfly in m'n handen gestaan, maar nu ben ik eruit: die wil ik ook! Wat een prachtige look :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi zeg! Ook die butterfly over zwart.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi look en heel leuke tutorial!


    PS: ik las op twitter dat je Windows Movie Maker gebruikte dus heb ik het ook eens geprobeerd, het is inderdaad heel makkelijk om met dat programma fotofilmpjes te maken :-) Dus hierbij wil ik je bedanken voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De look is echt supermooi geworden! Ik vind deze Butterfly look van jou een stuk mooier dan die van mij haha :D

    Je kan deze video als videoreactie op die GOSH Butterfly tutorial van mij zetten, als je wilt? :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. @ Annigje: ja mooi effect geeft het met dat zwart he? Black Bean is zeker een aanrader, gewoon doen ;) Deze manier van tutorials maken vind ik tot nu toe het fijnst, veel meer relaxed waardoor ik er zelf meer lol aan beleef haha. Zo'n tutorial zoals jij omschrijft lijkt me ook leuk, ik ben benieuwd :D

    @ Springlover: goede keuze, Black Bean is zeker een must have.

    @ Mien: Ik zou hem dan deze week kopen, krijg je 30% korting op Gosh makeup.

    @ Xibalbasblog: dank je :D

    @ Ann: dank je, ik ben er ook wel tevreden over eigenlijk. En graag gedaan, deze manier van filmpjes maken is inderdaad erg makkelijk.

    @ Suzy: Haha nou ik vind hem niet mooier hoor, jouw looks zijn geweldig. Ik heb hem als videoreactie toegevoegd. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo,
    ik volg al een tijdje jouw blog maar had nog niets van reacties geschreven,
    ik vind de look super, ik heb al veel bij geleerd van jouw tutorials, ik persoonlijk zie liever jouw filmpjes,
    een tip die ik graag zou meegeven bij je foto tutorial vind ik de tekst ietsje te snel voorbij passeren,
    groetjes,
    Mel

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind dat je een mooie look hebt gemaakt. Geeft een leuk effect met black bean. Misschien toch nog eens zelf proberen. Ik vind bewegende filmpjes wel leuker om te zien. Omdat je het dan iets makkelijk kan nadoen. Maar ik vind het altijd prettig als je dus teksten onder je filmpje hebt staan. inplaats van geluid. Want dan kun je de delen skippen die je niet wil zien.
    Heb je nou wel de mascara opgedaan? Bij mij geeft de falsies echt een mega wimper effect en ik heb het idee dat het bij jouw niet zoveel effect heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. De look spreek mij sowieso aan, wel dramatisch maar omdat je het mooi geblend heb is het toch heel draagbaar.
    Muziek is goed gekozen, het leidt niet af van het filmpje en klinkt wel relax.
    Ik vind zo'n fotofilmpje wel prettig om te zien omdat je rustig naar de plaatjes kan kijken, bij een bewegend filmpje zie het proces beter - welke bewegingen je maakt met het opbrengen van producten en dat vind ik zelf ook erg leerzaam.

    Even wat anders, ik ben eigenlijk wel benieuwd naar jouw brush stash en waar je wat voor gebruikt, weet niet of je daar ooit al wat over hebt geschreven, maar dan bij deze een request :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Super goed en leuk filmpje, ik vond t erg leuk om te kijken.
    Ennn... IK HEB JE GETAGGED voor de Ten Things That Make Me Happy - tag

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Gave look zeg! Leuk om naar te kijken ook en fijn achtergrondmuziekje ;-) Je hebt e.e.a. echt mooi geblend ook. Ik ga deze look zeker uitproberen. Ik vind de kleur van je ogen trouwens echt heel mooi en deze kleuren staan er echt super bij! Fietfieeuuuww! Van mij mag je vaker dit soort filmpjes maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. leuke film, mooie look en wat een geweldige muziek van alanis!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. @ Anoniem / Mel: dank je wel, wat leuk dat je nu toch een comment achter laat :D Ik zal de volgende keer de tekst wat langer laten staan. Eventueel kan je de boel natuurlijk ook heel eventjes pauzeren als je nog wilt lezen. :)

    @ Annelies: er zitten aan alle vormen van tutorials wel nadelen voor zowel mij als de kijker. Ik ga nog wel wat afwisselen met filmpjes maken hoor. En klopt, The Falsies doet wel iets voor mijn wimpers maar geen mega-wimper effecten.

    @ Hecate: ja ik snap het, zoals ik al naar Annelies schreef zitten overal wel voor- en nadelen aan maar ik ga gewoon wat afwisselen denk ik :) Blog over mijn kwasten (ik heb er helemaal niet zo veel hoor) komt er inderdaad aan, thnx voor het verzoek.

    @ Polishsis, dank je wel voor de Tag! Ik heb hem al eens gedaan maar er zijn genoeg dingen die me blij maken om nog eens te schrijven :)

    @ Deb: Leuk om te lezen, dank je wel :D

    @ Meyke: ja dat is Alanis Morissette met het nummer "Giggling again for no reason", komt van het album "Flavors of Entanglement".

    @ Ingrid: dank je wel, ik word momenteel heel erg blij van dat album, als je hem nog niet kent: zeker eens luisteren!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Moohoooooi! :D
    En leuk hoor, zo'n foto-tut :-)

    BeantwoordenVerwijderen