woensdag 17 maart 2010

NOTD "Starry starry night"

Op het filmpje wat ik laatst maakte had ik nagellak op waar ik veel vragen over heb gekregen dus ik heb er toch een blog over gemaakt. Hier is een duidelijkere foto zodat jullie kunnen zien waar ik het over heb.


Ik heb hiervoor een donkerblauwe nagellak gebruikt van L'Oréal (Resist & Shine) maar ik raad eerder aan om "Deep Blue Sea" van Essence te gebruiken. Review van Resist & Shine komt later nog ;)
Daar overheen heb ik een blauwe nagellak van Etos gebruikt met grote en kleine glitters. Deze is van de "Effect Nails" lijn van het eigen merk van Etos. Hiernaast is nog een swatch te zien van die lak over de donkerblauwe lak. Op de swatch zie je 1 laagje glitterlak, op de bovenste foto heb ik 2 laagjes gebruikt.

Toen de glitterlak is gedroogd heb ik met de Tip Guides van Essence (de ronde voor een french manicure) bij de bovenste randen van mijn nagels een laagje "Silver" Nail Lacquer van Gosh aangebracht. Ik vond het net een halve maan en met de glitters als sterren deed het me een beetje denken aan een sterrenhemel.


Wat vinden jullie hier van? Ken je de Effect Nails nagellak van Etos? Overigens is deze glitterlak, zoals velen glitterlakjes, een rotwerk om van je nagels af te halen maar met de tips van Suzanne schijnt dat probleem ook opgelost te zijn.

10 opmerkingen:

  1. Zo mooi! Lijkt ook niet te moeilijk om zelfs eens te doen :-)

    Je nagels lijken plots korter, niet?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je Ann :D Het is ook zeker niet moeilijk en je hebt er leuk resultaat mee. Het valt wel op, ik kreeg er echt veel reacties op haha.
    Mijn nagels vijl ik regelmatig een stuk korter opeens omdat ze met Trind zo hard groeien en lange nagels vind ik niet hygienisch. Dus soms kort ik ze opeens een heel stuk in inderdaad. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik moet moet moet die nagellak van Etos echt nog hebben. En ik vind je idee zo met een halve maan/french manicure echt heel leuk gevonden.
    Super leuke mani!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, ik zou het zelf zo mooi niet kunnen. Ben een klungel ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er erg leuk uit! Die effect lakjes van Etos zijn echte must haves!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel mooi gedaan, super creatief weer. Ik had gisteren al geprobeerd een comment te plaatsen, maar helaas ging er iets mis en kreeg ik een foutmelding :-(
    De effects nail van ETOS heb ik eerder gezien bij Suzy en ik vond het er echt super mooi uitzien en bij jou ook, maar voor mij voorlopig ff geen glitternagellak. Ik ben er nog steeds van genezen dus ik geniet voorlopig allen van de nagels van anderen met glitternagellak ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. @ Xibalbasblog & Springlover: thnx! Die lak is echt het kopen waard, hij droogt goed en kost amper iets.

    @ Anne & Annigje: dank je wel :D

    @ Deb: Dank je, haha deze lak is ook horrific om af te halen. Maar misschien de tip van Suzanne eens proberen met de wattenschijfjes en zilverfolie?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb blauwe en een paars achtige glitters nagellak van de etos, maar dan 1 en al glitter zeg maar. De blauwe heb ik nu op en is erg mooi! De paarsachtige nog niet gebruikt. Het is de eerste keer dat ik m draag, dus nog geen idee hoe die er straks afgaat. Als je m in het zon licht houd heeft ie ook echt alle kleuren van de regenboog! Super super mooi!

    Weet niet of het mag, maar hier staat een onwijs goede tip die ik zeker ga proberen!

    http://www.lakjesliefde.nl/2010/03/glitters-verwijderen-the-easy-way/

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk gedaan zo met die glitters!

    BeantwoordenVerwijderen