zaterdag 20 maart 2010

FOTD: Green as grass



Een tijdje zit ik nu te denken wat ik nog meer wil doen met foto's van een make-up look. Alleen foto's laten zien vind ik soms een beetje saai maar het is wel het makkelijkste om te maken. En ook daar gaat veel tijd in zitten met bewerken en alles online gooien en beschrijven. Daarbij wilde ik wat meer met mijn Youtube account gaan doen, eventueel zelfs iets in het engels. Maar tutorials in het engels vind ik lastiger omdat ik er soms in mn eigen taal al moeite mee heb om mijn hoofd er bij te houden haha.


Toen ik deze look maakte zat ik te denken aan heel wat filmpjes die ik ook op Youtube voorbij heb zien komen met enkele foto's van de look die iemand heeft gemaakt. Dat scheelt een hele hoop gedoe en ik vind het een leuke manier om je foto's te laten zien.
Ik weet dus nog niet precies welke vorm ik hier aan ga geven maar ik denk dus dat ik er vaker filmpjes van ga maken, eventueel met een paar foto's van hoe de look is opgebouwd zodat hij makkelijker na te maken is.

Deze look had ik gemaakt toen ik weer door het lekkere zonnetje een lente-inspiratie had. Maar op Youtube zag je overal St.Patricksday looks voorbij komen dus heb ik bij wijze van spreken 2 vliegen in 1 klap geslagen.
Ik heb zo ongeveer alle groentinten uit het 88 matte palette gebruikt en ook nog wat uit het shimmer palette en ik heb geen idee meer wat waar zit, ik heb gewoon wat staan knutselen. Dus ik zal jullie dit keer niet vermoeien met een het aankruisen van welke kleuren uit het palette er in zitten, daar is geen beginnen aan ;)



Wat vinden jullie van deze manier om de foto's te laten zien? Zou je er meer tekst bij willen? Zo ja, over wat precies? Of heb je andere aanmerkingen waardoor je denkt dit interessanter te maken? Laat het me weten want ik ben nog een beetje zoekende hoe ik dit wil gaan doen en alle tips zijn welkom :)
Oh en wat vinden jullie van de look?

12 opmerkingen:

  1. Wat een mooie en creatieve look weer! Leuk dat je ook door St Patricksday was geinspireerd. Ik zag op YouTube ook weer verschillende filmpjes voorbij komen over deze feestdagen. Mensen waren ook creatief met groene nagels geweest ;-)Ik was toevallig gisteren ook met groen in de weer, maar ik heb maar een kleur groen...en ik kan er op dit moment niet zoveel mee. Misschien moet ik toch eens aan die 88 palettes, maar voor nu heb ik weer genoeg make-up ingeslagen ;-)
    Oh en over het filmpje..vind ik hartstikke leuk en als het zo minder tijd kost, maar je dit misschien wel vaker kan posten: Doen! Wat voor base heb je voor deze look gebruikt? Toevallig het Milk potlood van NYX? Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke manier om je foto's te laten zien! Je vroeg om tips, dus hierbij de mijne: 1) zet er een passend muziekje onder als dat kan, ik vond t zo stil..., verder hardstikke leuk en een goede look. Ik hou van groene oogmakeup, draag ik zelf ook het meest

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie look! :) Leuk voor een feest ofzo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie look zeg! Zo'n filmpje laat het ook wel goed zien. En ik sluit me aan bij de tip van polishsis :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bij filmpjes vind ik het altijd leuk als er wat uitleg bijstaat. Gewoon een balkje met wat tekst waarin je zegt welke producten je gebruikt bijvoorbeeld. En het zou leuk zijn als er ook wat muziek of een deuntje op zit!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @ Deb: dank je, al die groene looks op youtube waren inderdaad inspirerend haha. De 88 palettes zijn echt hun geld waard, ik zou zelf ook niet alle kleuren veel gebruiken maar het geeft je oneindig veel mogelijkheden en juist dan gebruik je nog eens een kleur die je normaal niet zo snel zou kopen. Oh als base heb ik weer Hema Eyeshadow Base gebruikt, de oogschaduw van dit palet is zo gepigmenteerd dat ik geen milk nodig had om de kleuren te laten knallen :)

    @ Polishsis: goede tip, dank je! Ik heb inderdaad nog getwijfeld of ik er een muziekje onder zou zetten maar daar wilde ik nog een paar dingen mee proberen. Volgende keer zal ik dat zeker doen.

    @ Snowwhiteglamour: dank je, hij is inderdaad wel heul heftig voor dagelijks gebruik he? ;)

    @ Xibalbasblog: Haha ja ik ook (aansluiten bij de tip) en een volgende keer komt er zeker iets muziekaals bij te staan.

    @ Ann: jep, dat stond ook op mn planning. Misschien een enkele foto-tutorial maar zeker wat meer uitleg over de gebruikte producten. Thnx voor je tip. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wow wat een mooie look!!!!! Wanneer ga je de Geisha inspiratie look doen????

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh en ik vind dit "filmpje" heel erg leuk!! Moet je zeker vaker doen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind dat filmpje op het einde ook heel leuk, op die manier kan je meer foto's tonen. Mooie look trouwens :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Jaaa dat filmpje op het einde is leuk! :)

    De look is zo ontzettend mooi! Hoe die kleuren zo in elkaar over lopen, echt heel knap gedaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. mn reactie wordt niet geplaatst, dan nog maar een keer:
    Ik zou er inderdaad iets van een muziekje onderzetten of tekst tussendoor met uitleg.
    Wat je ook kunt doen is eerst het filmpje opnemen waarin je je kunt concentreren op het maken van de look en er dan later een gesproken uitleg overheen zetten. Dan kun je je ook goed voorbereiden als je in het Engels uitleg wilt geven.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. @ spitfirenerd: ik ga er vandaag eens wat voor proberen maar ik weet nog niet wanneer hij online komt.

    @ Suzy & Anne: dank je wel!

    @ Hecate: volgende keer doe ik er inderdaad een muziekje bij. Een filmpje met overvoice is ook leuk maar ik denk dat ik dat minder makkelijk vind werken. Dan heb ik liever foto's waar ik op mn gemak tekst bij kan zetten. Maar wel erg bedankt voor het meedenken :D

    BeantwoordenVerwijderen