dinsdag 6 april 2010

Essence "Into The Wild" collectie

Er is weer een nieuwe collectie op komst. Dit is de Essence collectie van Mei, en voor zover ik op de site kan zien komt deze wél naar nederland. Dus hier komen foto's en prijzen!

Allereerst natuurlijk de oogschaduw, 3 verschillende doosjes met duo oogschaduw. Roze/bruin, bruin/geel en geel/wit. Een bijzondere keuze om in meerdere doosjes gele oogschaduw te doen maar ik ben er heel benieuwd naar. Dit is dan ook een beetje "zandgeel" dus best goed bruikbaar denk ik. Ze kosten €2,45 per stuk.


Ook worden er 2 bijpassende Jumbo Kajalpotloden uitgebracht in weer dat zandgeel/goud en donkerbruin. Erg mooie kleuren lijken het me en vaak zijn dit soort grote potloden erg multifunctioneel; bruikbaar als oogpotlood maar ook bijvoorbeeld als basis voor onder je oogschaduw. Deze kosten €1,45 per potlood.



En altijd komt er een bijpassende lipgloss uit in dezelfde kleuren: zandgeel, bruin en roze. Deze zullen wel behoorlijk sheer zijn maar dat vind ik vaak wel mooi, als het maar net dat kleurtje extra geeft. Je mag er €1,75 voor betalen.


Essence en Catrice zijn momenteel blij met bronzers en blushes met verschillende streepjes kleuren. Ook bij deze collectie komt er weer zo eentje uit. Ik ben hier erg benieuwd naar. Hij kost €2,95.


En alle nude nagellakliefhebers opgelet: volgens mij zit er weer iets voor jullie bij. Nagellak in de kleuren wit, bruin, grijs en lichtroze. Iets voor jullie? Ze kosten €1,75.



Wat vinden jullie van deze collectie? Zelf kan ik er nog niet heel enthousiast van worden maar ik ga altijd wel even kijken hoe de kwaliteit is en of er misschien toch nog wat leuks tussen zit. Voor de prijs hoef je het niet te laten natuurlijk. Gaan jullie in Mei kijken naar deze collectie?

7 opmerkingen:

  1. Ik vind de collectie al een pak leuker als de vorige (wild of color of zo iets).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind vooral de potloden er erg interessant uitzien, en de gloss. De rest ... not so much.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het gele potlood en het grijze lakje lijken me wel wat...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Alleen het lichtroze lakje en de bronzing powder lijken me wel leuk, de rest vind ik niet zo bijzonder...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mwaahh is niet echt dat ik zeg wauw ofzo,..Ik zal net zoals jij ook wel even de winkel checken om te zien hie het er in het echt uit ziet maar hoge verwachtingen heb ik er niet van!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben vooral erg benieuwd naar die jumbo pencils en de lakjes :)

    En kom binnenkort weer eens op MSN hé! ;) Het chatten was de vorige keer zo gezellig haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De collectie vind ik qua kleuren niet heel spannend, wel mooie verpakkingen. Ik denk dat ik het gewoon ff in t echt moet zien.

    BeantwoordenVerwijderen